H “αλχημεία” του Θεοδοσιάδη που τον δικαίωσε

Στο πλαίσιο της περιόδου προετοιμασίας και της επιθετικής δυστοκίας του Ολυμπιακού Βόλου, στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, ο Σάκης Θεοδοσιάδης προχώρησε, στο φιλικό κόντρα στον ΑΟ Υπάτου, σε ένα τακτικό και φαινομενικά παράδοξο “τρικ” που απέδωσε εξαιρετικά επί του αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων δοκίμασε, για πολλή ώρα, τον Ντινιωτάκη σε ρόλο φορ και τον Αλέξανδρο Αναστασίου στο “8”! Δεδομένα, οι δύο ποδοσφαιριστές δε χρησιμοποιήθηκαν στις φυσικές τους θέσεις, αλλά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των δύο παικτών τους βοήθησε να νιώσουν ιδιαίτερα οικεία σε αυτές τις θέσεις, καθώς, μεν, ο Ντινιωτάκης εκμεταλλεύτηκε, στην κορυφή της επίθεσης, τη δύναμη, την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του και ο Αναστασίου, δε, κατάφερε να τα πάει περίφημα στο κέντρο, αξιοποιώντας την καλή επαφή του με την μπάλα και την εξαιρετική αίσθηση του χώρου που διαθέτει.

Η συγκεκριμένη “αλχημεία” ήταν κι εκείνη που κατάφερε να κάνει, μέχρι ένα σημείο, τον Ολυμπιακό πιο ποιοτικό επιθετικά, με καλή κυκλοφορία και παραγωγή φάσεων, στην καλύτερη, μέχρι στιγμής, “καλοκαιρινή” ερυθρόλευκη εμφάνιση για φέτος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις