Ο Παγασητικός επικράτησε με 0-3 του Εθνικού και συνεχίζει… (Photos)

Ο Παγασητικός έκανε το χρέος του επικρατώντας εκτός έδρας του Εθνικού με 3-0 στο γήπεδο Δημητριάς, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την εκπλήρωση του στόχου του, που είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο κι αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου αγωνιζόταν με 10 παίκτες μετά την επίτευξη του 0-1 (68′), καθώς στο 72΄ ο Δώσσας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

 

Το 0-1’εγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαγγιώρου (68′) που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Καψιώτη στο 61′ . Ο παίκτης του Παγασητικού έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κερμελή, που δεν είχε πολλά περιθώρια να αντιδράσει.

 

 

Το 0-2 έγινε στο 74′ μετά από σέντρα σουτ του Μπούρντα από δεξιά, που έστειλε τη μπάλα διαγώνια στο «παραθυράκι» την αντίπαλης εστίας.

 


 

 

Το 3-0 έκανε ο Δημήτρης Μπερτζέμης στις καθυστερήσεις (93′) σε μια φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Εθνικού κι ενώ προηγηθήκαν τρία πλασαρίσματα, εκ των οποίων το ένα αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή τέρματος, πριν ο αρχηγός του Παγασητικού διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 37′ όταν ο Αλτίνης βρέθηκε σε εξαιρετική θέση, «μια ανάσα» από την αντίπαλη εστία, αλλά δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Από πλευράς Εθνικού εκφράστηκαν έντονες διαμαρτυρίες για δυο φάσεις, μια σε κάθε ημίχρονο. Η πρώτη αφορά σε περίπτωση κατά την οποία ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Παλάση (30΄) και η δεύτερη έχει να κάνει με την υπόδειξη του φάουλ από την εκτέλεση του οποίου προηγήθηκε ο Παγασητικός.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Κερμελής, Τόντα, Σκοτεινιώτης, Ι. Τίγγας, Μπάντης, Καζδαρίδης (86′ Χονδρός), Παλάντζας, Κόκκινος (46′ λ.τρ. Συμεωνίδης), Αλτίνης, Παλάσης, Περεντίδης.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Χαλαστάρας, Μπερτζέμης, Δώσσας, Στρούγγης, Ζιώγας, Μιχαλόπουλος, Ρουμπάτης (46′ Λάιος), Καψιώτης, (61′ Μαγγιώρος) Μπούρντα, Ζάνης, Ρηγίνος (46′ Σίμος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις