Την έμπειρη Αριστέα Μαγκλάρα απέκτησε ο Βόλος

Ακόμη μία έμπειρη αθλήτρια απέκτησε το γυναικείο μπάσκετ του Βόλου. Πρόκειται για την 39χρονη Αριστέα Μαγκλάρα που αγωνίζεται στη θέση της πόιντ γκαρντ και την προηγούμενη σεζόν φορούσε τη φανέλα της Νίκης Λευκάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

“ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Ο ΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΑΓΚΛΑΡΑ

Τεράστια μεταγραφή για τον Βόλο που έντυσε στα κυανέρυθρα και φέρνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας την έμπειρη Αριστέα Μαγκλάρα που διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, με τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη και με συμμετοχές στην ευρωλίγκα Γυναικών.

Η έμπειρη αθλήτρια, πρώην αρχηγός του Παναθηναικού, είναι κάτοχος 2 πρωταθλημάτων Ελλάδας (με Παναθηναϊκό και Ελληνικό), 2 Κυπέλλων (με Σπόρτινγκ και Ελληνικό), 1 Supercup Τουρκίας (με Χάταϊ), έχει 1 συμμετοχή σε Final 4 του Eurocup  Γυναικών με την Τουρκική ομάδα ενώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει παίξει με τη Χάταϊ στην Ευρωλίγκα, αλλά και με τους Αστέρα Εξαρχείων και Άρη Χολαργού στο Eurocup γυναικών.

Το μπάσκετ γυναικών στη Θεσσαλία έχει όλες τις προϋποθέσεις να αναπτυχθεί σε γερές βάσεις. Η ομάδα του Βόλου που δημιουργείται έχει τις προδιαγραφές να κάνει κάτι πραγματικά καλό για τις νεαρές αθλήτριες της περιφέρειας που θα θελήσουν να έρθουν κοντά στο μπάσκετ και μέσω της ομάδας, σε επαγγελματικές συνθήκες, να μπορέσουν να εξελιχθούν και να διεκδικήσουν το μπασκετικό τους μέλλον.

Η ομάδα ουσιαστικά θα αποτελεί ένα από τα τμήματα του Ερασιτέχνη Βόλου, όπως άλλωστε και το επίσης νεοϋδριθέν τμήμα του Ποδοσφαίρου Γυναικών που στην πρώτη του συμμετοχή στην Γ’ Εθνική αναδείχθηκε αήττητη πρωταθλήτρια και ανέβηκε κατηγορία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις