Ο “Μαύρος Πητ” Βοσνιάδης, το “Κλουβί” και το σχόλιο του Κόκκινου για το Ηρακλής-Νίκη

Τη δική του τοποθέτηση, στο πλαίσιο της αναμέτρησης ανάμεσα στην αγαπημένη του ομάδα, τον Ηρακλή και τη Νίκη Βόλου, για το Κύπελλο Ελλάδας, πραγματοποίησε στο goalpost.gr ο δημοφιλής δημοσιογράφος και “έτερον ήμισυ” του Κωστή Ραπτόπουλου στα “ερτζιανά” της Θεσσαλονίκης, Γρηγόρης Κόκκινος

Ο “Μαύρος Πητ” Βοσνιάδης, το “Κλουβί” και η άποψή του για τις δύο ομάδες, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε στο goalpost.gr ο γνωστός δημοσιογράφος και φανατικός Ηρακλειδέας, Γρηγόρης Κόκκινος:

Η Νίκη είναι μία εξαιρετική ομάδα, η οποία μου είναι πάρα πολύ συμπαθής, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι είναι μία ομάδα που ανήκει στα “μεγάλα σαλόνια” και δεν της αξίζει να παλεύει στις μικρές κατηγορίες, για ανόδους. Είχε πάντα, ως μεγαλύτερό της “όπλο”, το “Κλουβί” που έχει για γήπεδο. Όσον αφορά το ρόστερ της, δε γνωρίζω πολλά πράγματα, γνωρίζω μόνο τον “Μαύρο Πητ”, τον Αλέκο Βοσνιάδη, που είναι και φίλος μου, τον Δεληζήση που ήρθε από τον Άρη και κάποια ακόμα παιδιά. Αυτό που σίγουρα γνωρίζω είναι πως γίνεται μία καλή προσπάθεια στον Βόλο και στη Νίκη, προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να ανέβει.

Θα είναι ένα ιδιαίτερο ματς, καθώς και ο Ηρακλής κάνει κι εκείνος τη δική του προσπάθεια να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Είναι γνωστό πως υπάρχει για αυτόν σε ισχύ το μεταγραφικό “ban”, αλλά έκανε τον σχεδιασμό του νωρίς, υπάρχει συσπείρωση κι ομοιογένεια στο έμψυχο δυναμικό. Πιστεύω ότι γίνεται καλή δουλειά, αλλά άποψή μου είναι πως στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, δεν παίζουν μπάλα καθαρά οι ομάδες, αλλά κι άλλα πράγματα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πιστεύω ότι είναι πολυτέλεια και για τους δύο το Κύπελλο, αν και θα έπρεπε να τους απασχολεί ο θεσμός. Όποιος το θέλει περισσότερο, σε μία χρονική συγκυρία με τις ομάδες να μην έχουν αγωνιστικό ρυθμό, θα πάρει την πρόκριση. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι φοβερό, λέμε για έναρξη πρωταθλήματος μέσα Οκτωβρίου κι ακόμα δε ξέρουμε τι θα γίνει. Θέλω να περάσει ο Ηρακλής, αλλά επίσης ευχή μου είναι να κερδίσει ο καλύτερος. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι“.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις