Μαύρος στο goalpost.gr για το φιλικό με τον Φίλιππο Βέροιας: Σταθήκαμε καλά παρά τις απουσίες

Η “μισή” Νίκη Βόλου ηττήθηκε μαχόμενη στη Βέροια, από τον τοπικό Φίλιππο, με 79-77, αλλά άφησε θετικότατες εντυπώσεις, ενόψει της συνέχεια της προετοιμασίας της, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ο προπονητής των κυανόλευκων, Ανδρέας Μαύρος, έδωσε το στίγμα της αναμέτρησης, μέσω του goalpost.gr:

Ήμασταν καλοί, παίξαμε πολλή ώρα χωρίς πολλά βασικά μας παιδιά. Ο Ιντό δεν έπαιξε καθόλου, όπως και ο Τσεσμεντζίδης. Ο Κουτίνας είχε έναν τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο κι έπαιξε ελάχιστα, ο Παπαδόπουλος κι ο Βρεττάς, επίσης, δεν έπαιξαν πολύ. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, στη front line μας είχαμε διαθέσιμους μόνο τους Σπηλιόπουλο και Δελεντζέ.

Σταθήκαμε πολύ καλά, ήμασταν μπροστά στο σκορ, στο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος δεν έπαιξε κανένα από τα παιδιά που ανέφερα παραπάνω, αλλά ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί.

Συμπληρώσαμε, πριν λίγες μέρες, την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας μας, ερχόμαστε από δύσκολες προπονήσεις με μεγάλη ένταση. Τώρα σκοπεύουμε να “φορμάρουμε” την ομάδα. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου, θα ρίξουμε τις εντάσεις μας και θα εστιάσουμε στην τακτική και στην ποιότητα της ομάδας, στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

Η πρώτη αγωνιστική, κόντρα στα Γρεβενά, είναι πολύ σημαντική για εμάς. Υπάρχει το “πρέπει” για τη νίκη, είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο για εμάς, την αποφυγή των πλέι-άουτ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις