Στον ΑΣ Βόλος 2004 η Μαρία Κοκμοτού

Συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του ο Βόλος 2004 ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, που απέκτησε την Μαρία Κοκμοτού.

Η ανακοίνωση:

«Η ενίσχυση της ομάδας μας, ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής συνεχίζεται…. Το νέο μέλος του ρόστερ μας για τη φετινή χρονιά είναι η ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΜΟΤΟΥ, η οποία συμφώνησε με την ομάδα και αναμένεται να μας ενισχύσει σημαντικά στην φετινή μας προσπάθεια.

Η Μαρία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε πολύ μικρή ηλικία από τις ακαδημίες της Δόξας Άνοιξης στην Αθήνα και σε ηλικία 13 ετών μεταπήδησε στην Ολυμπιάδα Υμηττού, της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος μέχρι και το φετινό καλοκαίρι. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και διακρίνεται τόσο για την ποδοσφαιρική της ποιότητα όσο και για την μαχητικότητα της αλλά και την ευχέρεια της στο σκοράρισμα.

Αποτέλεσε και αποτελεί βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών ομάδων (κορασίδες και νεάνιδες) με πολλές συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες με τα Εθνικά μας χρώματα.

Η Μαρία ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας τις τελευταίες δέκα ημέρες και μάλιστα αγωνίστηκε στο φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο, με πολύ καλή παρουσία, αν και ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΜΟΤΟΥ στην ομάδα και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα χρώματα !!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις