“Έχοντας” από ένα ημίχρονο, Δάφνη και Θησέας ισόπαλοι 2-2.

Ξεκινώντας την αναμέτρηση χωρίς άγχος και με πολύ διάθεση, η Δάφνη προηγήθηκε από νωρίς με 2-0 του φιλοξενούμενού της Θησέα κι έβαλε τις βάσεις για μια ηχηρή έκπληξη. Ωστόσο, η ομάδα της Αγριάς αντέδρασε στο β’ ημίχρονο, ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα κι κ έφτασε πολύ κοντά στην ολική ανατροπή…

Η Δάφνη πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι στο νωχελικό Θησέα, που πιθανών είχε επαναπαυτεί στις δικές του δάφνες, της καλής εμφάνισης και του θετικού αποτελέσματος της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή.
Έτσι με την έναρξη της αναμέτρηση (3′) μετά από κόρνερ ο Μελέτης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για να έχουμε το 2-0 πριν τη συμπλήρωση του εικοσάλεπτου (19′) με τον αρχηγό της Δάφνης Αβλουγιάρη που πλάσαρε ψύχραιμα, όταν βρέθηκε μόνος στην στο ύψος της αντίπαλης περιοχής από αριστερά.
Το β’ μέρος ανήκει ολοκληρωτικά στο Θησέα, ο οποίος αφενός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του κι αφετέρου εκμεταλλεύτηκε την κούραση των γηπεδούχων.
Έτσι έφερε το ματς στα ίσια με τα δυο τέρματα που πέτυχε ο Γκουγκούδης με κεφαλιά (56′) και με πλασέ (81′). Μάλιστα λίγο έλλειψε να έχουμε ολική ανατροπή στο 89′, όταν ο Κόρμπας με κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπαρτζώκα και στην επαναφορά, προ κενής εστίας, ο Μούτος έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΔΑΦΝΗ: Μπαρτζώκας, Φιλοσόγλου, Χιώτης, Τσαντόπουλος, Τσάτσος, Λούκας, Μπρισμπέος (36′ Γιαννακόπουλος-78′ Γιαννούλας), Ευαγγελός, Γιούργας, Αβλουγιάρης, Σιαμέτης (85′ Τερλεξής).
ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Σαμαράς, Κατσιώτης, Γαρυφάλλου, Μούτος, Γιαννούλας, Ισά (70′ Ακριβούσης), Καραλόπουλος, Γκουγκούδης, Δουλάς (52′ Προκοπίου), Κόρμπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις