Πέρασε από το Αχίλλειο η ΕΜΑ (0-2)

Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Αποστόλη Πλασταρά, καθώς συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τον θάνατο του, ξεκίνησε η νικητήρια για την ΕΜΑ αναμέτρηση στο Αχίλλειο κόντρα στην τοπική ομάδα σε έναν αγώνα που πρόσφερε χαμόγελα στην ένωση αφού κατάφερε να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με σκορ 0-2.

Η ΕΜΑ άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με τον Ρεφουγιάτι ο οποίος ευνοήθηκε απο τις κόντρες και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σχουλή και το «έκλεισε» ο Λανάι στο 79΄ όταν από πάσα του Βέτσικα πέρασε τους πάντες και έκανε το τελικό 0-2.

Η ομάδα του Αχιλλείου έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ με τον Σπανό σ’ ένα σουτ που πέρασε άουτ, όπως και με το δοκάρι που είχε ο Χασιώτης στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Ενώ για την Ένωση τα σουτ των Ρεφουγιάτι και Παπαδάκη στο πρώτο μέρος καθώς και του Μαντάνη στην επανάληψη δεν είχαν την επιθυμητή για τους φιλοξενούμενους κατάληξη.

Συνθέσεις:

Αχιλλέας: Σχουλής, Τσεκούρας, Λάμπος, Διαμαντής, Τσουκάρας, Ζγουλέτας (55′ Τσιοκάρας), Μπεζάτης, Χασιώτης, Μαλλιαρός, Χατζηγεωργίου (75′ Μόσχος), Σπανός.

Μικροθήβες: Ζαγκαβιέρος, Παπανίκος, Ζιούλης, Θ. Βαλκανιώτης, Ρομάριο (85′ Μαντάνης), Παπαδάκης (85′ Τρόμπατζης), Αθ. Βαλκανιώτης, Γ. Βέτσικας, Λανάι, Αναγνώστου (70′ Γκαμάλιας), Ρεφουγιάτι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις