Φορτσάτος ο Βόλος στο Αγρίνιο (pregame)

Με την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Βόλος ανοίγει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League 1 (17:00, COSMOTESPORT2). Ο Παναιτωλικός στην περασμένη αγωνιστική είχε επικρατήσει 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας. Οι Θεσσαλοί είχαν νικήσει τον Άρη και ελπίζουν σε μια ακόμη επιτυχία, για να ανέβουν έστω και προσωρινά, στην 2η θέση.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές στο πλαίσιο της Super League, με τον Βόλο να μην έχει κερδίσει σε καμία από αυτές. Από την άλλη, οι Αγρινιώτες επικράτησαν σε δύο παιχνίδια, ενώ τα άλλα τρία έληξαν ισόπαλα.

Στα αγωνιστικά, χωρίς τους τραυματίες Ανέστη και Χατζηθεοδωρίδη θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, ενώ για τους Θεσσαλούς εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Άλχο και ο ανέτοιμος Νοκέρτ.

Οι αποστολές

Παναιτωλικός: Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Μαλής, Κοντογιάννης

Βόλος: Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Μπατόκιο, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας

Οι πιθανές ενδεκάδες

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Ντουάρτε, Ντίας, Μλάντεν, Μόρσεϊ, Καρέλης, Σενγκέλια

Βόλος: Κλέιμαν, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς

Διαιτητής: Κατοίκος

Βοηθοί: Σαμοϊλης, Μωυσιάδης

4ος: Ευαγγέλου

VAR: Τζήλος, Πάτρας

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις