Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Βέροια

Στην 5η φάση του Κυπέλλου η Βασίλισσα του Βορρά, 2-1 τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Σταθερά καλό πρόσωπο δείχνει η Βέροια στα έως τώρα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει. Η ομάδα της Ημαθίας, η οποία ταξίδεψε αυθημερόν στην Ηγουμενίτσα, επικράτησε 2-1 του Θεσπρωτού το Σάββατο (08/10) και πέρασε στην 5η φάση του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς και βρέθηκαν στο 37′ πίσω στο σκορ με σουτ του Φασίδη από πάσα του Ντουμάνη. Στο 52′ ο Μπουόλι με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Βασιλάκη έκανε το 0-2. Ο Θεσπρωτός κατάφερε να μειώσει στο 90’+3′ με κεφαλιά του Μπονίγια, όμως δεν υπήρχε χρόνος για να επιστρέψει και να διεκδικήσει την πρόκριση στην παράταση.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Δ. Παππάς, Βαλιέντε (65′ Τρομπούκης), Βασιλάκης, Γώγος (60′ Σεμερτζάκης), Ρίζος, Μίγγος, Διγκόζης (60′ Μαντζουρανάκης), Δρίτσας (60′ Μπίκας), Κωνσταντίνου, Λύγκας (66′ Μαρτίνες), Μπονίγια.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος (76′ Μουχάλης), Περδίκης, Στίκας, Μπλέτσας, Ορφανίδης (76′ Κατσούκης), Φασίδης (68′ Ισαακίδης), Μπελεβώνης (53′ Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)
Βοηθοί: Θανασιάς, Λιόντος (Ηπείρου)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις