Συνέχεια στο σερί ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-0 τον Μαγνησιακό

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Μαγνησιακό, αγώνας που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στη «Φλόγα» και στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 2-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Παπαϊωάννου στο 28’ και ο Διαμαντόπουλος στο 60’.

Το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη παρουσίασε καλή αγωνιστική εικόνα σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης και δίκαια έφτασε στην τελική επικράτηση.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 12’ όταν το μακρινό σουτ του Κόλα μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης. Το σκορ άνοιξε στο 28’. Ο Κόλα εκτέλεσε κόρνερ, με τον Παπαϊωάννου να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα με το σώμα, κάνοντας το 0-1.

Στο 40’ ο Ολυμπιακός Βόλου άγγιξε το 0-2 όταν ο Κατσαγεωργίου από θέση βολής αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γρηγοριάδη.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γρηγοριάδη να αποσοβεί το 0-2 στις καθυστερήσεις σε κεφαλιά του Αναστασίου.

Στο 55’ ο Μαγνησιακός ζήτησε πέναλτι σε σέντρα του Βουρδάκη και χέρι του Ψιάνου, ωστόσο ο ρέφερι έδειξε «παίζετε».

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Κατσαγεωργίου γέμισε στην περιοχή, με τον Διαμαντόπουλο να κάνει το 0-2 με κοντινό πλασέ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει μία ακόμη νίκη, την έβδομη, στα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα.

Μαγνησιακός (Θεοδώρου): Γρηγοριάδης, Δημητριάδης, Θ. Παπαδόπουλος (81’ Καρμαγάλος), Σιάτρας (72’ Τσαπέρος), Βέρτζος (87’ Τρίμης), Κέκιας (36’ Λούρος), Οικονόμου, Αγιασιώτης (84’ Ζαρκαδής), Βουρδάκης (62’ Ξιώνης), Ζάχος (71’ Στεργίου), Βλάχος (62’ Κρανιάς)

Ολυμπιακός Βόλου (Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης (46’ Βρονταράς), Λάμπος (65’ Παπαδήμος), Θεοδωρόπουλος (61’ Καμπέρης), Ψιάνος (61’ Ακριβόπουλος), Παπαϊωάννου (71’ Σιουμουρέκης), Κόλα (78’ Γαλανόπουλος), Αναστασίου (71’ Σταμπουλής), Διαμαντόπουλος (78’ Χατζηπλής), Ντινιωτάκης (73’ Καρατσόλης), Σκοπελίτης (61’ Κυρίτσης), Κατσαγεωργίου (61’ Μυλωνάς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις