Μπουντούρης: “Προσπαθούμε με ήθος και αγάπη για τον Ολυμπιακό Βόλου” (pics)

Το δικό του σχόλιο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, στέλνοντας, παράλληλα, μήνυμα στο φίλαθλο μπασκετικό κοινό της πόλης του Βόλου, πραγματοποίησε, μέσω του goalpost.gr, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Μπουντούρης.

Αναλυτικά:

“Παίξαμε με μία ομάδα που σίγουρα ήταν πιο έμπειρη από εμάς, με αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ. Εμείς ξέρουμε πώς θα είναι η φετινή χρονιά. Επιλογή δική μας είναι να παίξουμε με νεώτερα παιδιά και χαμηλό μπάτζετ και, μέσω αυτής της δυσκολίας, να βοηθήσουμε μικρά παιδιά να πάρουν χρόνο, να αναδειχθούν και μαζί με αυτά να αναδειχθεί και η ομάδα.

Τις δύο πρώτες αγωνιστικές παίξαμε με δύο δυνατές ομάδες, τη Λαμία και τον Φίλιππο. Ακολουθεί ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λευκάδα. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά, παρά τις ήττες, παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Ήταν αξιοσημείωτη, εντυπωσιακή θα μπορούσα να πω, η ευστοχία και των δύο αντιπάλων μας, στα πρώτα ματς της χρονιάς, ειδικά από το τρίποντο, με πολύ καλές άμυνες πάνω τους, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά μου, είμαι πολύ ικανοποιημένος”.

“Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου”

“Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία του κόσμου μας, στο παιχνίδι με τον Φίλιππο, στον Βόλο. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε, μπροστά στον κόσμο μας, κι αυτό ίσως να έφερε και το κακό μας ξεκίνημα, στο παιχνίδι με τη Βέροια. Στη συνέχεια, τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, “γυρίσαμε” ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο, με το σκορ εις βάρος μας στο -20. Φτάσαμε πολύ κοντά στο τέλος, αλλά η ευστοχία των φιλοξενουμένων και 2-3 άστοχα σουτ δικά μας, δε μας έδωσαν το δικαίωμα, στο τέλος, να πανηγυρίσουμε εμείς τη νίκη.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας στηρίζει, εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε να δώσουμε ήθος, προσπάθεια κι αγάπη για την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος, εκτιμάει ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, οργανωμένη, με νέα παιδιά. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα συνεχίσει να μας στηρίζει και στο μέλλον. Έχουμε καταφέρει αυτά τα παιδιά που είναι στο ρόστερ μας, να τα αγαπήσει ο μπασκετικός Βόλος, οι φίλαθλοι της ομάδας μας κι είμαι σίγουρος πως όλοι θα τα στηρίξουν μέχρι τέλους”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις