Στο Πανθεσσαλικό το φιλικό Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης (22/10, 3:15 μ.μ.)

Στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί, τελικά, το μεσημέρι του Σαββάτου (22/10, 15:15) το φιλικό της Νίκης Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει την ευκαιρία να “τεστάρει” τις δυνάμεις της ομάδας του, με ένα συγκρότημα που, επίσης, έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, αλλά στον δεύτερο όμιλο.

Παράλληλα, θα είναι μία όμορφη συγκυρία για τους δύο συλλόγους και τους φιλάθλους τους να τιμήσουν τις κοινές προσφυγικές τους ρίζες, καθώς η αναμέτρηση θα διεξαχθεί, συμβολικά, με τη συμπλήρωση ενός αιώνα από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στο πλαίσιο της ιδιαίτερης σημασίας αυτού του φιλικού, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα τιμήσει, πριν την έναρξη του αγώνα, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αυτό το Σάββατο (22/10, 15.15) στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί ένας διαφορετικός φιλικός αγώνας.

Νίκη Βόλου και Απόλλων Σμύρνης θα παίξουμε για την ιστορία μας, για τις ρίζες μας, για τον κόσμο μας.

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης θα τιμηθεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης από τη διοίκηση της Νίκης για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο».

Φιλικό και με την Κ20

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Νίκη θα δώσει κι άλλο φιλικό παιχνίδι, μία μέρα μετά, και συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής (23/10, 11:00) στη Νεάπολη, με αντίπαλο την ομάδα Κ-20 του Στέφανου Ξηροφώτου, σε μία αναμέτρηση καθαρά προπονητικού χαρακτήρα.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις, με το τεχνικό τιμ να έχει κανονικά στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός των Μιράντα και Ροχάνο που, προς στιγμήν, προπονούνται ατομικά και, κατά πάσα πιθανότητα, δε θα είναι στη διάθεσή του στα δύο προσεχή φιλικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις