Φασουράκης στο goalpost.gr: “Δυνατή ομάδα ο Τοξότης – Θέλουμε το τρίποντο”

Για την έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ και την “πρεμιέρα” της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον Τοξότη, το προσεχές Σαββατοκύριακο, μίλησε στο goalpost.gr, ο προπονητής του Σαρακηνού, Γιάννης Φασουράκης.

Αναλυτικά:

“Θέλω να πιστεύω, μετά από τόσες αναβολές που υπήρξαν, ότι δε θα επηρεαστούμε, καθώς άλλος ήταν ο αρχικός μας σχεδιασμός. Ξεκινήσαμε 1η Αυγούστου την προετοιμασία και πιστεύω ότι ήμασταν έτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική στις 17 Σεπτεμβρίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Αυτές οι συνεχόμενες αναβολές έχουν δημιουργήσει μία ψυχολογική κόπωση σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στη δική μου. Μακάρι καμία ομάδα να μην επηρεαστεί απ’ όλο αυτό, καθώς πιστεύω ότι, βάσει της δυναμικότητας όλων των συμμετεχόντων, θα διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα συναρπαστικό κι άκρως ανταγωνιστικό. Να ξεκινήσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, να μην υπάρξει άλλη αναβολή και να πάνε όλα καλά.

Όσον αφορά το παιχνίδι μας, πρόκειται για μία πρεμιέρα, ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, που αξίζει τον σεβασμό μας, τον Τοξότη, ο οποίος έχει και μακρά παράδοση και ιστορία. Παράλληλα, διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, κυρίως στο ψυχολογικό και πνευματικό κομμάτι. Πιστεύω στο φετινό ρόστερ μας, είναι αρκετά ποιοτικό κι έχει βάθος. Θέλω όλα να πάνε καλά και να πάρουμε το τρίποντο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις