Τουλάχιστον 5.000 Παναθηναϊκοί στον Βόλο

Έτοιμοι για… απόβαση στον Βόλο είναι οι φίλοι του Τριφυλλιού, καθώς η ΠΑΕ αναμένεται να ζητήσει 5.000 εισιτήρια για το παιχνίδι της επερχόμενης αγωνιστικής.

Τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να έχει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με στόχο το Τριφύλλι να πάρει την 10η του νίκη σε ισάριθμα ματς. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Open, Total Football, οι «πράσινοι» θα ζητήσουν 5.000 εισιτήρια από την ομάδα της Μαγνησίας στη σύσκεψη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες 1-2 μέρες.

Αν μάλιστα τα εισιτήρια δεν φτάσουν για να καλύψουν τις ανάγκες του Παναθηναϊκού, τότε ενδεχομένως να ζητηθούν και επιπλέον. Σε πρώτη φάση ο αριθμός των 5.000 καλύπτει το μεγάλο πέταλο στο Πανθεσσαλικό, άρα και σε ζητήματα ασφαλείας δεν τίθεται πρόβλημα.

Μάλιστα, από την πλευρά του ο Βόλος έχει δηλώσει πως θα δώσει κανονικά εισιτήρια σε όποια ομάδα το ζητήσει επίσημα και έτσι θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εκδρομές οπαδών των τελευταίων ετών στη Super League.

Όλα αυτά είναι μια ακόμα απόδειξη της τρέλας και της πρωτοφανούς συσπείρωσης που επικρατεί στο τριφύλλι για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις