Σοκάρει ο διαιτητής που δέχτηκε επίθεση από παίκτη: «Με κλωτσούσε στο κεφάλι και με χτυπούσε για πέντε λεπτά»

 

Η είδηση προκάλεσε σοκ, αφού πρόκειται για ένα αδιανόητο περιστατικό. Ο διαιτητής Γαρανζιώτης έδωσε συνέχεια και μέσω της Livesport μίλησε για όσα έγιναν με ανατριχιαστική περιγραφή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

«Δεν είχα βρεθεί ποτέ ξανά με τον συγκεκριμένο αθλητή σε αγώνα. Την ώρα του ματς, παρά τις απειλές που μου έκανε ψιθυριστά, δεν ήθελα να χαλάσω το κλίμα της αναμέτρησης και δεν τον τιμώρησα με τεχνική ποινή. 

Φεύγοντας από το γήπεδο με τον έτερο διαιτητή Καραπαπά κατευθυνθήκαμε στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, ένα στενό πάνω από το γήπεδο όπου είχαμε παρκάρει. Εκεί βλέπω ότι με περίμενε ο παίκτης μέσα στο αυτοκίνητό του. Μόλις μας είδε, βγαίνει και άρχισε να μας βρίζει χυδαία. Αμέσως έκανε δύο βήματα κατά πάνω μου και ο συνάδελφός μου προσπάθησε να τον συγκρατήσει. Όμως του ξέφυγε και άρχισε να μου δίνει γροθιές στο πρόσωπο. Προς στιγμή του ξέφυγα, αλλά επέστρεψε με περισσότερο μίσος και μανία και συνέχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο. Τότε έπεσα κάτω και ενώ ο συνάδελφος τον απώθησε, εκείνος επέστρεψε και βλέποντάς με στον δρόμο άρχισε να με κλωτσάει στο κεφάλι και στο σώμα. Κατάφερα να σηκωθώ για να αποφύγω επιπλέον χτυπήματα και τότε έκανε την τρίτη επίθεσή του, μου έσκισε το πουκάμισο και συνέχισε να με χτυπάει. Αυτό όλο διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά.

 

Ο διαιτητής έχει καταθέσει μήνυση και εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ ο παίκτης, που αρνήθηκε ότι τον γρονθοκόπησε, εκδιώχθηκε από την ομάδα του. Επιπρόσθετα, η ΕΟΚ έχει προαναγγείλει παραδειγματική και πολύ βαριά τιμωρία για τον αθλητή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις