Ανησυχία στον Ολυμπιακό Βόλου για την έδρα στη Νεάπολη

Ο Ολυμπιακός Βόλου, ως γνωστόν, έχει δηλώσει ως πρώτη έδρα το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, το οποίο έχει παραχωρηθεί φέτος στη Νίκη από τον Δήμο Βόλου για προπονητήριο, αλλά και για αγώνες πρωταθλήματος. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» όταν δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Πανθεσσαλικό στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, που είναι η πρώτη τους έδρα, θα αγωνίζονται στη Νεάπολη. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό, στην περίπτωση που οι δύο ομάδες εκείνη την εβδομάδα αγωνίζονται ως γηπεδούχες.

Κλειδάριθμος στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να δοθεί στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής, όταν δεν υπάρχουν δύο ομάδες από το ίδιο πρωτάθλημα που χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο ως έδρα.

Θα υπάρξει πρόβλημα, αν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» κληρωθούν να παίξουν εντός έδρας στις 13 Νοεμβρίου, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα ζητήσει το πρώτο παιχνίδι να το δώσει εκτός έδρας.
Κι αυτό, καθώς γηπεδούχος εκείνη την εβδομάδα αγωνίζεται και η Νίκη. Στην περίπτωση που οι «κυανόλευκοι» δεν αγωνιστούν στο Πανθεσσαλικό, αλλά στη Νεάπολη, ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να παίξει στη δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει, που είναι το στάδιο του Αλμυρού. Κι αυτό μπορεί να συμβεί αρκετές φορές φέτος κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις