Θεοδοσιάδης: Από τη φύση του πρωταγωνιστής ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον όμιλο της Γ’ Εθνικής, στον οποίο τοποθετήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, υπάρχουν κάποιες ομάδες πολύ συγκροτημένες και οργανωμένες, οι οποίες έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν την άνοδο, ενώ είναι σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος όμιλος είναι πιο ομαλός από πλευράς ταξιδιών. Αποφεύγονται μακρινές μετακινήσεις και διανυκτερεύσεις, οι οποίες θα ανέβαζαν το κόστος των εκτός έδρας παιχνιδιών.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει αντίπαλο τα Τρίκαλα, μια ομάδα που φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα (τοποθετήθηκε στον 3ο όμιλο), ωστόσο, η Κοζάνη παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατή. Έχει πολύ αξιόλογο ρόστερ, με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα από σκληρή δουλειά τριών μηνών θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα και να αποτυπώσουν στο γήπεδο και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος όλη την προσπάθεια που έχουν καταβάλει από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι σήμερα.
Όπως τονίζει και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Θεοδοσιάδης, «το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι όλη η δουλειά αυτού του τριμήνου να αποτυπωθεί και στο πρωτάθλημα. Είμαστε αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμοι να ριχθούμε στη μάχη. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο σεβασμό και με την ίδια αποφασιστικότητα. Από κει και πέρα στην πράξη θα φανεί τι μπορούμε να πετύχουμε στο πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος κι αυτή τη στιγμή όλοι εμείς που τον υπηρετούμε οφείλουμε να δίνουμε κάθε Κυριακή τον καλύτερό μας εαυτό. Σε κάθε παιχνίδι θα φροντίζουμε να διεκδικούμε με πάθος τη νίκη και στο τέλος θα δούμε που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Από τη φύση του ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις