Διήμερο ρεπό στον Ολυμπιακό Β. με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Το μυαλό στο πρωτάθλημα έχουν άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να δηλώνουν έτοιμοι να ριχθούν στη «μάχη» της Γ’ Εθνικής την προσεχή Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν ήθελε η ομάδα να δώσει φιλικό παιχνίδι σήμερα Κυριακή, θέλοντας να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές και η ομάδα να παρουσιαστεί ξεκούραστη στο ματς της πρεμιέρας.

Θυμίζουμε, πως αύριο Δευτέρα 7/11 πρόκειται να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τις αντίπαλες ομάδες στον 2ο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη το απόγευμα, όταν και θα προπονηθούν εκ νέου στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Στην προπόνηση του Σαββάτου δεν έλαβαν μέρος οι Αλέκος Αναστασίου και Στέργιος Ψιάνος (είχαν λάβει σχετική άδεια από την τεχνική ηγεσία), ενώ δεν γυμνάστηκε και ο νεαρός τερματοφύλακας Ρωμανός Χαρχαλάκης. Άπαντες θα είναι κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης.

Μαζί με την ομάδα προπονήθηκαν και οι νεαροί από την Κ17 του συλλόγου, Σιαμέτης και Κοφίνας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις