Ισόπαλος 2-2 ο Ρήγας Φεραίος με Πιερικό

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι του Ρήγα με τον Πιερικό στο Βελεστίνο για την 31η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Παρά τα τέσσερα τέρματα το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, λόγω και της έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου και από τις δύο ομάδες.
Ο Ρήγας άνοιξε…

…το σκορ στο 11′. Ο Πάσχος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά για τον Κορέτα, που με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Δύο λεπτά αργότερα (21′) ο Ρήγας έκανε δύο τα τέρματά του: Ο Πάσχος με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Σέττο τετ α τετ με τον Φιρινίδη. Ο επιθετικός των «κυανολεύκων» επέλεξε να σιγουρέψει το γκολ και ενώ μπορούσε να τελειώσει τη φάση, πάσαρε στον Κορέτα, που σε κενή εστία σκόραρε.
Στο 28′ ο Πιερικός μείωσε σε 2-1: Από λάθος του Γκάγκα, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Κωνσταντίνου, που με αριστερό πλασέ παραβίασε την εστία του Κεφαλά.
Στο 63′ ο Κωνσταντίνου έβγαλε τον Κατσιαμήτα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ρήγα. Ο επιθετικός του Πιερικού στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα (είχε αντικαταστήσει τον Καράμπελα στο προηγούμενο λεπτό) πλάσαρε και έγραψε το 2-2.
Από κει και πέρα, οι παίκτες των δύο ομάδων φάνηκε να μένουν ικανοποιημένοι με το «Χ». Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε μεγάλο βαθμό και όλοι περίμεναν τη λήξη. Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας).
Βοηθοί: Δεμερτζής, Παπαδάκης (Πέλλας).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας (68′ Π. Αποστολίδης), Σπαθής, Γούτσιος, Τσίπι, Χατζής (68′ Γουτούλης), Πάσχος, Κορέτα, Ζενούνι, Σέττος (73′ Λάμπρου).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Φιρινίδης (46′ λ.τρ. Γκεβρέκης), Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Γ. Αποστολίδης, Δαδάκος, Καράμπελας (62′ λ.τρ. Κατσιαμήτας), Τσιώλης (46′ Πέεφ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις