Πεντάρα του Παναθηναϊκού Β’ στον Απόλλωνα Λάρισας – Η βαθμολογία του Βορείου ομίλου

Ο Παναθηναϊκός Β΄ ξεκίνησε με το δεξί τις εμφανίσεις του στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, μιας και επικράτησε με 5-2 του Απόλλωνα Λάρισας.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Απόλλων Λάρισας προσπάθησε να πιέσει ψηλά την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, όμως οι πράσινοι έβρισκαν τις λύσεις για να ανεβούν.

Στο 21ο λεπτό του αγώνα το τριφύλλι άνοιξε το σκορ με τον Μαρτίνη. Ταβάρες, Αλμπάνης και Μαρτίνης άλλαξαν πάρα πολύ ωραία την μπάλα και ο τελευταίος με ωραίο σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας. Μόλις δύο λεπτά αργότερα οι πράσινοι έφτασαν μια ανάσα από το 2-0, αλλά το σουτ του Αθανασακόπουλο πέρασε μόλις άουτ.

Στο 26΄ ωστόσο ο αρχηγός της ομάδας β΄ του τριφυλλιού, Αθανασακόπουλος, μετά από υπέροχη ενέργεια του Ταβάρες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Απόλλων Λάρισας στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου απείλησε με τον Αυλωνίτη, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Χριστογεώργος.
Στην έναρξη του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 47ο λεπτό του αγώνα μείωσαν σε 2-1. Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα η δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού είχε πιο παθητικό ρόλο. Στο 66΄ όμως οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Ο Τερεζίου γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά και ο Αυλωνίτης παρενεβλήθη βάζοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μέλι, αυτογκόλ για το 3-1 του «τριφυλλιού».

 

Η ομάδα της Θεσσαλίας έμεινε με δέκα παίκτες στο 69’, λόγω αποβολής του Χατζή και δύο λεπτά μετά ο Τουρκοχωρίτης έστρωσε την μπάλα στον Ηλιάδη, ο οποίος με υπέροχο πλασέ στο όριο της μεγάλης περιοχής, πέτυχε το 4-1 για τον Παναθηναϊκό Β.

Ένας ακόμα παίκτης που ήρθε από τον πάγκο για τον Απόλλωνα,  ο Καλούσης, μείωσε εκ νέου σε 4-2, στο 73ο λεπτό, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σιατραβάνη από δεξιά.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έκανε διαχείριση του υπέρ της προβαδίσματος στη συνέχεια, είδε τον Σαρδέλη να βγαίνει τετ α τετ με τον Μέλι στο 89′, αλλά να μην τον νικάει.

Ωστόσο, Αθανασακόπουλος και Ανδρικόπουλος έπαιξαν ωραία το ένα-δύο, ο δεύτερος πέτυχε με διαγώνιο σουτ από δεξιά το 5-2 στο 90ο λεπτό και ο Παναθηναϊκός Β έφτασε στην πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (80’ Ανδρικόπουλος), Σιδεράς, Εμπό, Μαρτίνης, Ηλιάδης (78’ Σερπέζης), Βουτσάς, Κρυπαράκος (57’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος, Ταβάρες (77’ Αντωνίου), Αλμπάνης (46’ Tερεζίου).

Απόλλων Λάρισας: Μέλι, Αυλωνίτης (89’ Ποτούσογλου), Γιαννίτσης, Φουρκιώτης (46’ Καλούσης), Ντ’ Αγκοστίνο (46’ Ζαχαράκης), Σταμάτης (76’ Μπαλογιάννης), Λίταινας, Σιατραβάνης, Λόπες (77’ Ντιουλγκέροφ), Χατζής, Κλιγγόπουλος.

Η βαθμολογία στον Βόρειο όμιλο μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις