Απάντησε στον Ηρακλή ο Αλμωπός: «Μικραίνουν ένα ιστορικό σωματείο»


Μοιράσου το άρθρο

Απάντησε στην ανακοίνωση του Ηρακλή ο Αλμωπός Αριδαίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όσα αναφέρονται σ’ αυτή είναι λυπηρά και μικραίνουν μια τόσο ιστορική ομάδα.

Αναλυτικά:

Μετά την σημερινή ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλή που με έκπληξη αντικρίσαμε, αισθανόμαστε την ανάγκη απέναντι στην ιστορία του Αλμωπού Αριδαίας, καθώς επίσης και από σεβασμό στους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια του σωματείου μας, να επισημάνουμε τα εξής:

Από το βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας (για προπονητικούς σκοπούς) φαίνεται ξεκάθαρα πως για το γκολ που διαμαρτύρεται η ομάδα του Ηρακλή, αρχικά η φάση θεωρείται ως μη γενόμενη καθώς ξεκινά από οφσάιντ. Έπειτα, σε καμία των περιπτώσεων η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή και τέλος η φάση τελείωσε με σουτ του παίκτη του Ηρακλή στο εξωτερικό των διχτύων. Έτσι, μετά από συνεννόηση των διαιτητών του αγώνα το γκολ -ορθώς- δεν μέτρησε.

Θεωρούμε ότι όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Ηρακλή είναι πολύ λυπηρά, δεν προάγουν το άθλημα που αγαπάμε και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μικραίνουν ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις