Πρόεδρος Αλμωπού: «Η Αναγέννηση παίζει με 13 συμβόλαια και ο Καμπανιακός χωρίς πιστοποιητικό»

Για αλά καρτ νομιμότητα έκανε λόγο στο FL News ο πρόεδρος του Αλμωπού Αριδαίας, Φώτης Παντελίδης με αφορμή την απόφαση αποβολής.

Νέο δικαστικό μέτωπο είναι αποφασισμένος να ανοίξει ο Αλμωπός Αριδαίας έπειτα από την απόφαση αποβολής του από τη Super League 2. Ό

πως δήλωσε στο FL News ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Παντελίδης, επικρατεί… αλά καρτ νομιμότητα, ενώ προανήγγειλε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά ο Παντελίδης ανέφερε:

«Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται 30 Σεπτεμβρίου και είπα στην τηλεδιάσκεψη ότι η ομάδα μας ως τότε θα έχει 27 συμβόλαια, γιατί τέθηκε θέμα συμβολαίων. Μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου όλοι οι ποδοσφαιριστές ζητούσαν να φύγουν. Έχουμε υποστεί μεγάλη ζημιά. Παρόλα αυτά δικαιωθήκαμε στην Εφέσεων, έχουμε στα χέρια μας απαλλακτική απόφαση και έρχεται τώρα το ΔΣ να θέσει θέμα αποχώρησης.

Ζήτησα να μετατεθεί το συγκεκριμένο θέμα για την προσεχή εβδομάδα, αφού η ΕΕΑ μας έχει καλέσει σε ακρόαση τη Δευτέρα (02/10), αλλά αποφάσισαν να μας καταδικάσουν μία εβδομάδα νωρίτερα. Όταν η Αναγέννηση Καρδίτσας παίζει με 13 συμβόλαια στην πρεμιέρα και ο Καμπανιακός χωρίς πιστοποιητικό, πού βρίσκεται η νομιμότητα; Μιλάμε για νομιμότητα αλά καρτ; Θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να δικαιωθούμε, αλλά ποιος ποδοσφαιριστής θα δεχτεί να έρθει έπειτα από αυτή την απόφαση;»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις