Χώρισαν οι δρόμοι Τυριακίδη – Αλμωπού

Την αποχώρησή του από τον πάγκο του Αλμωπού Αριδαίας γνωστοποίησε ο Γιώργος Τυριακίδης.

Αναλυτικά:

«Μετά από μια 8ετία γεμάτη συγκινήσεις και μεγάλες στιγμές η πανέμορφη διαδρομή μου στον Αλμωπό κλείνει, κάποτε θα γινόταν κι αυτό, αφήνοντας την ομάδα στην SL2.

Θα ήταν ευχής έργον να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια για τον σύλλογο και τους φίλους του, έναν σύλλογο που υπηρέτησα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, από την σεζόν 2015-16 μέχρι και σήμερα.

Δεν ξεχνιούνται εύκολα όλα όσα πέρασα στην ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που θα την έχω μέσα στην καρδιά μου για πάντα, όπως μέσα στην καρδιά μου θα έχω τον κ. Γάτσο που ήταν πρόεδρος όταν μου έδωσε τα κλειδιά στο χέρι για να οδηγήσω τον Αλμωπό σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι, ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε αυτήν την διαδρομή και πιλάτεψε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά μέχρι και την SL2.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που έβαλαν το λιθαράκι τους για να πετύχουμε τους στόχους μας, την διοίκηση του κ. Παντελίδη και όλων των παραγόντων που ήταν κοντά στην ομάδα, όλα αυτά τα 8 χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αλμωπίας που στήριξε την ομάδα, όλους τους συνεργάτες μου, που με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, τους φροντιστές που εργάζονταν επί ώρες για να κάνουν ευκολότερο το έργο μας.

Άφησα τελευταίους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά περισσότερο τα παιδιά που ήταν στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, όπου παρά τα όποια προβλήματα δεν δημιούργησαν ποτέ κανένα θέμα και είχαν πίστη και προσήλωση στην ομάδα, πέτυχαν τον κοινό στόχο που είχαμε και το κυριότερο τα αποδυτήρια μας ήταν εκπληκτικά, όπως μια οικογένεια.

Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν τον στόχο τους γιατί το αξίζουν

Αν αδίκησα και αν πίκρανα κάποιους τους ζητώ συγνώμη, δεν έγινε κάτι εσκεμμένα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις