«Χ»ρυσός βαθμός για τα Χανιά

Ακόμα μία φορά πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, ακόμα μία φορά έπαιξε με την φωτιά και ακόμα μία φορά το πλήρωσε! Ο λόγος για τον Πανσερραϊκό, που για τρίτη σερί φορά έκανε το 2-0 – κόντρα στα Χανιά σήμερα – αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το «τρίποντο» με τους φιλοξενούμενους να… κλέβουν τον βαθμό. Όπως, δηλαδή, έκανε και η Ελευσίνα πριν δύο αγωνιστικές και όπως θα έκανε και η Ζάνυθος πριν μία εδομάδα, αν ο Ζαϊρί δεν έχανε στις καθυστερήσεις το πέναλτι.

Τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Φουρτάδο, που εκτέλεσε εύστοχα στο 18′ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρέττας. Η απάντηση, θα μπορούσε να έρθει με το ίδιο… νόμισμα, όμως ο Μασάδο που κέρδισε επίσης πέναλτι στο 32′, δεν κατάφερε να νικήσει τον Καστανιώτη. Αντί να ισοφαρίσουν, λοιπόν, οι Κρητικοί, δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, με τον Μπαρέττα να βρίσκει δίχτυα στο 52′ και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Όλα έδειχναν πως ο Πανσερραϊκός θα επέστρεφε στις νίκες, όμως… Στο 55′ ήρθε η άμεση απάντηση, με τον Καρτσαμπά να μειώνει, ενώ στο 83′ ο Μασάδο «επανόρθωσε» για το χαμένο πέναλτι και με εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας, λυτρώνοντας τους Κρητικούς. Στα τελευταία λεπτά, το ματς ήταν ανοιχτό και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν την ανατροπή, χωρίς, όμως, να καταφέρουν να πετύχουν άλλο τέρμα.

Ο βαθμός για τον ΑΟΧ, πάντως, είναι πολύτιμος, αφού με την επικείμενη αφαίρεση (-2) για το ματς με την Κέρκυρα που δεν έγινε, αλλά και το +3 της Ελευσίνας – θα πάρει τους βαθμούς από το ματς με τον Απόλλωνα – οι Κρητικοί μένουν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Καστανιώτης, Τσιμίκας, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Αγγελίδης (83′ Στεργιανός), Σιάκκας, Δωματάς (85′ Ανδρέου), Γιάντσης (69′ Ρούτσης), Μπαρέττας, Φουρτάδο.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Καμινιώτης (76′ Νύκταρης), Παλιάτσιος, Νάκας, Τσούτσης (90’+3′ Φυντικάκης), Δεινόπαπας (46′ Χατζηλιάδης).

gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις