“Αέρας” πέρασε ο Μαγνησιακός από το Σέσκλο

«Αέρας» πέρασε από το Σέσκλο ο Μαγνησιακός, επικρατώντας με 3-0 της Ακρόπολης για την 4η αγωνιστική στης Α’ ΕΠΣΘ. Έτσι η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» και μαζί με την Αγία Άννα προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα.
Ο Μαγνησιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και πέτυχε γρήγορα δύο τέρμαρα. Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Βουρδάκης με σουτ, ενώ στο 20’ ο Χριστίδης με πλασέ έγραψε το 0-2.
Το τρίτο γκολ του Μαγνησιακού σημειώθηκε στο 85’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Βουρδάκη ο Γαλανόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-3. Από το 70’ ο Μαγνησιακός αγωνίστηκε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σιάτρα.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσιος, Πούλιος, Ίμπρα (34’ λ.τρ. Αξιώτης), Παπούλιας (70’ Βασιλείου), Κολυμήτρας, Στρούγγης, Κουτσώνας (65’ Τσουκάλης), Γκάγκας, Παγώνης, Χρυσαφόπουλος, Δουλάς.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Κρανιάς, Παπαδόπουλος, Σιάτρας, Βέρτζος, Τρίμης (80’ Ξιώνης), Βουρδάκης, Γαλανόπουλος, Νούσιας (60’ Κέκιας), Οικονόμου (46’ Ροδίτης, 80’ λ.τρ. Αγιασιώτης), Χριστίδης (60’ Καρμαγάλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις