Γκλαβίνης στο goalpost.gr: “Χάρηκα που επέστρεψα και βοήθησα την ομάδα μου με γκολ”

Ο Δημήτρης Γκλαβίνης, ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Σαρακηνού, επί της ΑΕ 2002, καθώς ερχόμενος από τον πάγκο, πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του (3-2 τελικό σκορ), μίλησε στο goalpost.gr για το πρόσφατο αποτέλεσμα των “ροσονέρι”, τη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και για το καθοριστικό του γκολ.

Αναλυτικά:

“Ήταν μια νίκη που ήρθε πιο δύσκολα απ’ ό,τι περιμένανε, αλλά είναι σημαντικό που βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε σε ένα παιχνίδι που ήταν, όπως λέμε, σαν να μην ήθελε η μπάλα να μπει. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεσαι τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει η ομάδα, όπως ο Γράντας, που απέκρουσε το πέναλτι και ο Αραμπατζής που σκόραρε, να “ξεκλειδώσουν” το ματς. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και τώρα έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, με τον Θησέα στο Κύπελλο αύριο (σ.σ. Τετάρτη) και με τον Ρήγα, στο Βελεστίνο, για το πρωτάθλημα. Όλοι μαζί ενωμένοι, σαν ομάδα, πηγαίνουμε για το καλύτερο”.

Ήταν το πρώτο μου γκολ και η πρώτη μου συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Έχω λίγο καιρό που απολύθηκα από τον στρατό κι ήμουν πιο πίσω σε φυσική κατάσταση, σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Χάρηκα που γύρισα και βοήθησα την ομάδα μου με το γκολ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις