Μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες ο Σάκης Θεοδοσιάδης

Η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Σβορώνου ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια, επιμονή και υπομονή και χρειάστηκε μία στατική φάση στο 90’ (κόρνερ) για να πετύχει με κεφαλιά το γκολ ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης από την πλευρά του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, για το πάθος που επέδειξαν σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και την πίστη που είχαν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το παιχνίδι με τον Σβορώνο ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι «ερυθρόλευκοι» από σήμερα Τετάρτη στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου εκτός έδρας.
Ο Εθνικός την περασμένη Κυριακή επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Χανιώτη στη Χαλκιδική, ενώ είχε αρχίσει με ισοπαλία 0-0 με Καστοριά εντός τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το ρεπό της Τρίτης θα προπονηθούν σήμερα το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών και το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις