Η Μαγνησία πενθεί για τον Αντώνη Μάνδαλο


Μοιράσου το άρθρο

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Αντώνη Μάνδαλου.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις συλλόγων, θεσμικών προσώπων, φίλων και συγγενών του εκλιπόντος είναι δεκάδες και συνεχώς αυξάνονται.

Αναλυτικά:

Το μήνυμα του Αχιλλέα Μπέου:

“Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό του καλού φίλου και συνεργάτη Αντώνη Μάνταλου, που τόσο ξαφνικά και πρόωρα έφυγε από τη ζωή.

Οι διακρίσεις του στο ποδόσφαιρο, που τόσο αγάπησε, ήταν γνωστές σε όλους, ενώ υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης, ως στέλεχος της ΔΕΥΑΜΒ, όπου προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες.
Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του. Αφήνει πραγματικά ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας

“Αυτές τις στιγμές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν συναισθήματα. Για την οικογένεια της ΕΠΣΘ, ο αναπάντεχος χαμός του Αντώνη Μάνδαλου δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις. Δεν μπορεί να εξηγηθεί και φυσικά δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

Ο Πρόεδρος & το ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του Ενωσιακού Προπονητή, Αντώνη Μάνδαλου, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος”.

ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004

“Από σήμερα το Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο γίνεται φτωχότερο λόγω του ξαφνικού θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και ενωσιακού προπονητή Αντώνη Μάνδαλου.
Ο ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 εκφράζει τη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ….”

Austrian Boys

“Σήμερα δυστυχώς έφυγε από την ζωή ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου , Αντώνης Μάνδαλος σε ηλικία 60 ετών.. Ο άνθρωπος με τις περισσότερες συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.532 εμφανίσεις με την φανέλα της ομάδας μας την οποία υπηρέτησε σε Α,Β,Γ εθνική και κύπελλο Ελλάδος για 18 χρόνια..
Καλό ταξίδι τεράστιε Αντώνη. Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλό κουράγιο στην οικογένεια του και στους οικείους του…”

Malavetas

“Δυστυχώς μόλις πληροφορηθήκαμε το χαμό του ρέκορντμαν συμμέτοχών με την ομάδα μας Αντώνη Μάνδαλου.
Το 1980 ήταν η πρώτη του χρονιά στην ομάδα και συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη φανέλα του οποίου φόρεσε 18 συναπτά έτη και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των “ερυθρολεύκων”. Συγκεκριμένα έχει 532 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική μαζί με τις συμμετοχές του σε αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος (461 συμμετοχές στα πρωταθλήματα) από την ίδρυση του Ολυμπιακού Βόλου. Αν κανείς ψάξει ωστόσο τα στατιστικά στοιχεία είναι ανάμεσα στους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τις 500 συμμετοχές σε όλη τη χώρα και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
Αντώνη δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ”.

Ρήγας Φεραίος

“Το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο σήμερα θρηνεί.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος διερμηνεύοντας τα συναισθήματα όλων των μελών μας, εκφράζουμε την βαθύτατη οδύνη και θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου και Ενωσιακού προπονητή Αντώνη Μάνδαλου.
Ο εκλιπών,μια ιστορική φυσιογνωμία της ΕΠΣΘ,έκανε πολλούς αθλητές να αγαπήσουν τη μπάλα και να ενστερνιστούν τη φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο.
Καλό Παράδεισο κόουτς!
Με θλίψη,
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος

Πύρασος

“Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του προπονητή των μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ, Αντώνη Μάνδαλου, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Οι δρόμοι του Πυράσου με τον εκλιπόντα δεν συναντήθηκαν ποτέ, ωστόσο θα τον θυμόμαστε ως έναν άνθρωπο που έγραψε σπουδαία διαδρομή στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, υπηρέτησε με ήθος συλλόγους του τοπικού μας πρωταθλήματος ως προπονητής και εργάστηκε με μεράκι και συνέπεια για την ανάδειξη νεαρών αθλητών.

*** Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι αποφασίστηκε από την ΕΠΣΘ αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου”.

Ηρακλής Βόλου

“Το σωματείο του Ηρακλή Βόλου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μάνδαλου, ενός ανθρώπου με τεράστια προσφορά και παρουσία στο Βολιώτικο ποδόσφαιρο. Καλό ταξίδι Αντώνη”.

Μαγνησιακός

“Το Δ.Σ. του “Α.Σ.Β. Μαγνησιακός” εκφράζει την βαθιά του οδύνη για την απώλεια του Αντώνη Μάνδαλου, που έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή.

Εμβληματικός αρχηγός, ως εν ενεργεία αθλητής, του Ολυμπιακού Βόλου, με πολλές συμμετοχές στα μεγάλα πρωταθλήματα, άφησε το στίγμα του στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.

Μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας σταδιοδρομίας του, ασχολήθηκε με την προπονητική στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής των αναπτυξιακών ομάδων της ΕΠΣΘ.

Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Σ.Π.Π.Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Με οδύνη και θλίψη αποχαιρετούμε έναν εκλεκτό συνάδελφο, ένα μεγάλο άσσο του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν τιμή μας που διετέλεσε μέλος του συνδέσμου μαςκαι ενωσιακός προπονητής για πολλά έτη, η ανάμνηση του θα είναι πάντα στη σκέψη μας καλό παράδεισο Αντώνη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του .

Πανιώνιος Νέας Ιωνίας

“Ο παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ Αντώνης Μάνδαλος δυστυχώς έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη όλο τον κόσμο.
Το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο και το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας φτωχότερο με την ξαφνική απώλεια του Αντώνη Μάνδαλου
Η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Λέσχη Φίλων Βόλου

“Η Λέσχη Φίλων Βόλου επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Αντώνη Μάνδαλου. Η προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας μεγάλη και η πορεία του τόσο ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια ως προπονητής, θα μείνει αξέχαστη. Αντώνη Καλό Παράδεισο”.

Αστέρας Ριζομύλου

“Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια του Αστέρα, εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του Αντώνη Μάνδαλου, ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομα του με τις λαμπρότερες στιγμές του Συλλόγου μας, όντας προπονητής του από το 2003 έως το 2007, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα και οδηγώντας την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού στην Δ’ Εθνική.
Μεγάλο και δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνεις πίσω σου κόουτς.
Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει”.

Αγία Άννα

“Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και όλη η οικογένεια του Α.Σ “Η Αγία Άννα” εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Αντώνη Μάνδαλου για τον αδόκητο χαμό του. Έναν προπονητή, μα πάνω από όλα έναν άνθρωπο, με τεράστια προσφορά που τίμησε με τη παρουσία του τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Βετεράνοι Νίκης Βόλου

“Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδ. της Νίκης Βόλου. Σοκ και θλίψη έχει γεμίσει την καρδιά των Βετεράνων Ποδ. της Νίκης ο άδικος χαμός του παλαίμαχου Ποδ. του Ολυμπιακού Βόλου Αντώνη Μάνδαλου. Αντίπαλος στο γήπεδο για μία και πλέον δεκαετία, αλλά πάντα φίλος εκτός αυτού. Η ευγενική του φυσιογνωμία θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην μνήμη μας. Καλό ταξίδι από όλους μας φίλε Αντώνη”.

*Το άρθρο θα ανανεώνεται με νέες συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις