Η ψυχωμένη Νίκη 84-82 τον Φίλιππο Βέροιας (pics)

Με πάθος που περίσσευε η Νίκη κέρδισε τον Φίλιππο Βέροιας με 84-82, σ’ ένα ματς που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι κυανόλευκοι μπορεί να βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ τους φιλοξενούμενους όμως, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους και με περίσσιο πάθος και ψυχή, μπόρεσαν και γύρισαν ένα ματς που έδειχνε χαμένο.

Στο 8’29” πριν το φινάλε το ταμπλό έδειχνε 65-73 υπέρ των φιλοξενούμενων με τον Παπαδόπουλο να είναι φορτωμένος με τέσσερα φάουλ. Όμως οι παίκτες του Ανδρέα Μαύρου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με άμυνα που τσάκιζε κόκκαλα κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Σηπιτάνο που πέτυχε τους τελευταίους εφτά πόντους για την ομάδα του.

Στην τελευταία επίθεση οι παίκτες του Φίλιππου δεν βρήκαν στόχο με την κόρνα της λήξης να αποτελεί το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς, στο παρκέ και στην κερκίδα.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πολύ εύστοχες και να παρουσιάζουν πολύ όμορφο μπάσκετ, με την ομάδα μας να παίρνει διαφορά 5 πόντων, αλλά το δεκάλεπτο να λήγει με το εις βάρος μας 25-28.

Η ίδια εικόνα επικράτησε και στο 2ο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ και το ημίχρονο να λήγει στο 43-45.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε δυναμικά, πήρε κεφάλι στο σκορ με 61-57, με τους παίκτες του Φιλίππου να κάνουν την δική τους αντεπίθεση και να κλείνουν το δεκάλεπτο με το υπέρ τους 65-69.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι αθλητές μας μπήκαν μουδιασμένοι και ήταν άστοχοι, με την αντίπαλη ομάδα να κάνει ένα σερί 7-0 και να προηγείται με 9 (67-76). Από εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα μας έκανε την δική της αντεπίθεση και με την βοήθεια του κόσμου μείωσε στον πόντο (77-78). Το ματς γύρισε ολοκληρωτικά με 7 σερί πόντους του Σιπητάνου και η ομάδα μας βγήκε νικήτρια (84-82) σε ένα φανταστικό ντέρμπι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Διαιτητές: Γερακίνης, Μαραμής, Παζώλης
Τα δεκάλεπτα: 25-28, 43-45, 65-69, 84-82
Νίκη Βόλου (Μαύρος): Κωστούλας, Βερτζάγιας, Σιπητάνος 20(2), Κουτίνας 29, Παπαδόπουλος 15, Ζησόπουλος, Σπηλιόπουλος 9(3), Εντό 2, Βρεττάς 9, Τσεσμετζίδης.
Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Αποστολίδης 4, Ιγγλέζος 2, Καραγιώργος 6(2), Νίκαι, Δημάλης, Ελευθεριάδης 34(1), Ξενιτίδης 12, Κωνσταντινίδης 4, Κάτζος 8(2), Μπένας 12, Πολυμένης

Τα συγχαρητήρια της διοίκησης

“Συγχαίρουμε το προπονητικό μας team και τους αθλητές της ομάδας μας για το πάθος, την δύναμη και την θέληση τους, και για την μεγάλη νίκη που έφεραν. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον υπέροχο κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο, ήταν και πάλι ο έκτος μας παίκτης.
Συγχαίρουμε την ομάδα του Φιλίππου για την εμφάνιση της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Συνεχίζουμε…”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις