Τρίποντο σωτηρίας για Χανιά!

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, τα Χανιά, κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 της Ζακύνθου και να μείνουν ζωντανά στο κυνήγι της παραμονής στη κατηγορία.

Στην Κρήτη, οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη ώστε να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Στη Ζάκυνθο έκανε και η ισοπαλία, όμως τα Χανιά ήθελαν μόνο τη νίκη. Στο 28′, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ορφανίδη, ενώ τα Χανιά σε όλο το παιχνίδι είχαν τον έλεγχο και πίεζαν χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να θέλουν πιο πολύ τη νίκη. Έτσι, στο 64′ έφτασαν κοντά στο 1-0, αλλά ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τον Δεινόπαπα και έσωσε με τα πόδια. Τελικά και ενώ το παιχνίδι έδειχνε πως πήγαινε για 0-0, στο 87′ ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους. Εκτέλεση κόρνερ του Μασάδο και ο Γκέσιος μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 χαρίζοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Μασάδο, Σάντερσον (74′ Παλάτσιος), Νάκας (49′ Καμινιώτης), Χατζηλιάδης, Τσούτσης (25′ Δεινόπαπας), Γκέσιος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Ορφανίδης, Ζέλιος (67′ Γραικός), Βοσναλίδης, Πεχλιβανόπουλος, Κουρέλλας, Κάρδαρης (64′ Μεντούρ), Κρολ.

gazzetta.gr