Blue Cafe-Liberta αύριο στον τελικό του ανεπισήμου

Με τον μεγάλο τελικό των ενεργών αθλητών αύριο Παρασκευή στις 20.00 « πέφτει η αυλαία» του 30ου Ανεπίσημου τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.
Οι ομάδες του  τελικού των ενεργών αθλητών είναι η ομαδα BLUE CAFÉ με την ομάδα LIBERTΑ…

 

…Στους σκόρερ στην κατηγορία των μη επισήμων αθλητών πρωτος σκορερ ο Χριστοφοριδης της ομαδας AUTO GAS KOPANOS η οποία είναι και η πρωταθλήτρια της κατηγοριας των μη επισήμων αθλητων νικώντας στον τελικο (στην 2η παραταση!) την ομαδα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ.Στην 3η θεση η ομαδα ΜΕΖΕΝ ενώ στην 4η η ομάδα ΟΥΖΕΡΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙ
Μεγάλη «μάχη» στην κατηγορία των επισήμων όσον αφορά τους σκορερς μεταξύ δυο παικτών του Φωσσέ της ομάδας ΝΕΜΕΣΙΣ και του Παυλόπουλου της ομάδας BLUE CAFE με τους ιδιους ποντους (81).Στο 30ο Ανεπίσημο τουρνουά συμμετείχαν 25 ομάδες από ολη την Μαγνησία.
O «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού − ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. − ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.)» θα τιμήσει τους πρωτεργάτες του Ανεπίσημου Τουρνουά που το ξεκίνησαν πριν 30 χρόνια .Έιδικοτερα θα τιμησει την διοικηση του τοτε Πολιτιστικου Συλλογου Νεας Ιωνιας το 1984 που ξεκινησε το 1ο Ανεπισημο Τουρνουα δηλαδη τους: Πρόεδρος: Μαλαμουσης Γιαννης Αντιπρόεδρος Χατζηθωμας Αποστολος (εκλιπων)
γραμματεας Κατσανος Δημητρης, ταμιας Καραχαλιος Χαράλαμπος και τα μελη Αιμιλια Κράντα, Διαλεχτή Τσιτούμη, Διαμαντοπουλος Αποστολος, Καλογεροπουλου Ελένη, Θεοδωριδου Ευη, Τσαλουχος Θοδωρας.
Ένα τουρνουά που η ερασιτεχνική του φυσιογνωμία και φιλοσοφία έφερε χιλιάδες αθλούμενους να συμμετέχουν τόσα χρόνια.
Η Διεύθυνση του «Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού − ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. − ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) ευχαριστει όλους τους συμμετέχοντες καθώς και όλους οσοι βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων.
Ευχαριστεί τις γραμματείες των αγώνων, καθώς και τον σύνδεσμο Διαιτητών καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας , τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την προβολή του τουρνουά. Προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να συμμετάσχουν στην γιορτή αυτή του μπάσκετ που αποτελεί τον μακροβιότερο σε ιστορία θεσμό αλλά και σε συμμετοχές « κλείνοντας» τα 30 χρόνια. !

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις