Αντίστροφη μέτρηση για τον Βόλο ενόψει Παναθηναϊκού

Το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη 15/12 στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης», απασχολεί τους παίκτες του Βόλου. Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση ύστερα από ένα μήνα διακοπής, λόγω Μουντιάλ, ενώ άμεσα θα επαναρχίσει και το πρωτάθλημα.

Στο πρόσφατο φιλικό με τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος», στο οποίο ο Βόλος νίκησε με 3-1, οι «κυανέρυθροι» έδειξαν να μην έχουν επηρεαστεί από τη διακοπή, παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί, σκοράροντας τρία τέρματα, έχοντας ισορροπία στις γραμμές και πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη, ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον Βόλο μετά την αποχώρηση του Πάολο Φερνάντες και το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκαν δύο παίκτες βαρόμετρο για την ομάδα στον άξονα, οι τραυματίες Τάσος Τσοκάνης και Ζαν Μπαριέντος, θα λέγαμε πως οι απουσίες δεν ήταν ορατές. Κι αυτό, καθώς στη μεσαία γραμμή ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά οι Χαβιέ Ματίγια και Δημήτρης Μεταξάς, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στον Βόλο περιμένουν την έλευση στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα του Μίκαελ Τσιρίνος, καθώς ο 27χρονος εξτρέμ θεωρείται «κλεισμένος», έχοντας έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Βόλου για σύναψη συνεργασίας για 1+1 χρόνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις