Πληρώνει την δυστοκία στην επίθεση ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Πιερικό ηττήθηκε με 1-0, όχι γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, αλλά γιατί πλήρωσε τη δυστοκία στην επίθεση. Καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι» δεν μετατράπηκε σε γκολ και είδαν στο 85’ τον Καλαϊτζή να παραβιάζει την εστία του Καβουσάκη και ο Πιερικός να παίρνει μία νίκη από το πουθενά.

Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, ότι το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα είναι το γκολ. Η ομάδα δεν σκοράρει και μοιραία χάνει βαθμούς σχεδόν σε κάθε αγωνιστική.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα, αναζητεί το καλύτερο δυνατό σχήμα μεσοεπιθετικά, ωστόσο, η έλλειψη αποτελεσματικότητας προβληματίζει την τεχνική ηγεσία και όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πιερικό είχε πολλές τελικές προσπάθειες, καμία όμως από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας της Κατερίνης.

Στο τέλος οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη έφυγαν απογοητευμένοι και με σκυμμένα τα κεφάλια από το στάδιο της Κατερίνης, μην μπορώντας να πιστέψουν, πώς ένα παιχνίδι που θα έπρεπε, βάσει της εικόνας τους, να το είχαν κερδίσει, το έχασαν και δεν πήραν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις