Πέτυχε πρώτη φορά φέτος δύο γκολ ο Ολυμπιακός Β. αλλά δεν κέρδισε

O Ολυμπιακός Βόλου για δεύτερη φορά φέτος, μετά το ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΠ Κοζάνης, δέχθηκε δύο γκολ και τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν έχασε από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (2-2). Κι αυτό, καθώς κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ, πράγμα που δεν το είχε πετύχει στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Αναστασίου ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό, αυτός που ισοφάρισε στο 93’ με πολύ ωραία κίνηση και πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως σ’ ένα ακόμη παιχνίδι φέτος οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν αυτό που άξιζαν, βάσει της εικόνας τους.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή τους ήταν καθολική, πίεσαν την άμυνα του Κεραυνού και δικαιούταν νωρίτερα το γκολ της ισοφάρισης. Πλήρωσαν, ωστόσο, δύο αδράνειες στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκαν δύο γκολ από μια ομάδα που σκοράρει ανελλιπώς στα παιχνίδια της και διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στον 2ο όμιλο με 15 γκολ, πίσω από την πρωτοπόρο Κοζάνη.

Μάλιστα, το δεύτερο τέρμα του Κεραυνού το πέτυχε ο Θεοδωρίδης, ο οποίος για αρκετές μέρες προπονούνταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πριν το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό (είχε παίξει και στο φιλικό με την Ελασσόνα), δίχως ο νεαρός επιθετικός να αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους». Ο Θεοδωρίδης είχε πολύ καλή παρουσία στο ματς και πέρα από το γκολ (έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα) είχε και σουτ στο δοκάρι στο 83’.

Μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και με έξι βαθμούς κατέχει την 10η θέση. Λογικό, από τη στιγμή που η ομάδα έχει μόλις μία νίκη. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να μην χάνουν εύκολα (έχουν δύο ήττες), ωστόσο, με τις ισοπαλίες δεν ανεβαίνεις στη βαθμολογία. Χρειάζονται νίκες και εννοείται, πως το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με την Ελασσόνα εντός έδρας θα πρέπει να το κερδίσει πάση θυσία ο Ολυμπιακός, για να υπάρχει ηρεμία στη ομάδα κατά την περίοδο των γιορτών.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις