Βαθμολογική και αγωνιστική ανάκαμψη αναζητεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Θεοδοσιάδης, προετοιμάζει την ομάδα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το οποίο επαναρχίζει μετά τη διακοπή λόγων των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” είχε τη ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα κάποιων παικτών, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, στο παιχνίδι Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Άνθιμο Γαζή την περασμένη Πέμπτη, ενώ θυμίζουμε, πως στο εν λόγω παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι Φίλλιπος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Ζαχαρίας Καβουσάκης, ενώ έπαιξαν για κάποια λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και οι Γιάννης Ντινιωτάκης και Θάνος Κυρίτσης, που λογίζονται ως βασικοί.

Επίσης, δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ο οποίος στο παιχνίδι με την Ελασσόνα τραυματίστηκε στη μύτη. Στον 25χρονο κεντρικό αμυντικό έχει τοποθετηθεί ένας μικρός νάρθηκας, εντούτοις προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό.

Ο Ολυμπιακός οφείλει από το πρώτο παιχνίδι που καλείται να δώσει μέσα στο 2023 να ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά, καθώς η προτελευταία θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα δεν αρμόζει στην ιστορία και στο όνομά της.

Όπως έχει δείξει ο Ολυμπιακός με τις εμφανίσεις του στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, σε κανένα από αυτά δεν ήταν κατώτερος του αντιπάλου. Το αντίθετο, ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, δίχως όμως να αποσπάσει τα αποτελέσματα που δικαιούταν, βάσει της εικόνας του παιχνιδιού.

Οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, να κάνουν ένα σερί νικών, προκειμένου να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις