Παναγιωτίδης: «Οι νίκες φέρνουν ψυχολογία»

Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα της Νίκης με τον Θεσπρωτό στο Πανθεσσαλικό, το οποίο οι «Βολιώτες» κέρδισαν με σκορ 2-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Από την αρχή του αγώνα είχαμε το ίδιο πλάνο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την ένταση του παιχνιδιού και χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα, με εξαίρεση τη φάση του πέναλτι, πήραμε αυτό που είχαμε εξ αρχής θέσει ως στόχο, τους τρεις βαθμούς».

Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο αντικαθιστώντας τον Παύλο Κυριακίδη. Στην ερώτηση για τις εντολές που είχε από τον προπονητή του, απάντησε: «Οι εντολές ήταν η ομάδα να κυκλοφορήσει γρήγορα την μπάλα, να κάνουμε τον αντίπαλο να τρέξει ώστε να βρούμε τις ευκαιρίες και να δημιουργήσουμε φάσεις. Νομίζω πως αυτό έγινε και στο πρώτο ημίχρονο, απλώς στο δεύτερο μέρος οι αντίπαλοι έμειναν πιο πίσω και βρήκαμε τις ευκαιρίες».

Για τη θέση που προτιμά να παίζει: «Δεν έχω προτίμηση. Όπου με χρειάζεται η ομάδα παίζω και να βοηθάω να κερδίζει, αυτός είναι ο σκοπός»

Για τα λόγια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πως κάποιοι παίκτες έπιασαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Αν έχει αλλάξει κάτι με την έλευση του νέου προπονητή: «Είτε είμαστε βασικοί, είτε ερχόμαστε από τον πάγκο, όλοι είμαστε υπολογίσιμοι και ο στόχος είναι να βοηθάμε την ομάδα να κερδίζει. Δεν έχει αλλάξει κάτι για μένα, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει».

Αν έχει αλλάξει η ψυχολογία σε σχέση με έναν μήνα πριν: «Σίγουρα όταν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα, παίρνεις ψυχολογία. Επειδή, τον τελευταίο μήνα κερδίζουμε είναι λογικό να έχουμε ανέβει ψυχολογικά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Στον πρωταθλητισμό πρέπει να βλέπεις κάθε ματς χωριστά και ο στόχος πρέπει να είναι πάντα οι τρεις βαθμοί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις