Ελευθερόπουλος: «Στα επόμενα παιχνίδια θα κληθούμε να αποδείξουμε το μέγεθός μας»

Ευχαριστημένος από την τακτική προσέγγιση του αγώνα αλλά όχι από την ένταση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Θεσπρωτό. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε επίσης πως κάποιοι παίκτες άρπαξαν την ευκαιρία τους από τα μαλλιά ενώ άλλοι καθόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο υπήρξαν δύο διαφορετικά ζητήματα. Το ένα είναι η τακτική και το άλλο η ένταση. Ενώ τακτικά ήμασταν σωστοί, δεν είχαμε καθόλου ένταση στο παιχνίδι μας κι αυτό είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει και μας βοηθά να επιβαλλόμαστε του αντιπάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε ριζικά η εικόνα του αγώνα. Ανεβάσαμε πάρα πολύ την ένταση, στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, δεν κινδυνέψαμε καθόλου και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κλειστεί στην περιοχή του, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Πετύχαμε ένα γκολ, και δημιουργήσαμε ευκαιρίες μέσα από το πλάνο που είχαμε κάνει.

Όμως επειδή είναι ποδόσφαιρο από ένα προσωπικό λάθος κινδυνέψαμε να ισοφαριστούμε και ταυτόχρονα να είμαστε με παίκτη λιγότερο. Παρ’ όλα αυτά και παρά την απώλεια, συνεχίσαμε έχοντας πολύ κοντά τις γραμμές, δεν ρίξαμε τις εντάσεις και δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο που έβαλε πολλά ψηλά κορμιά στην περιοχή μας. Τέλος, ολοκληρώσαμε το παιχνίδι με το δεύτερο γκολ»

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα παρά την αγχωτική νίκη: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει κάνει συνεχόμενες νίκες, έχοντας συγκεντρώσει πολλούς βαθμούς. Έχουμε αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα, εκεί που πρέπει το λιγότερο να είμαστε. Όσον αφορά την εμφάνιση, από το δεύτερο ημίχρονο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να είμαστε κακοί γιατί παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο, είχαμε χαμηλή ένταση».

Για την απώλεια του Κάσσου, λόγω της κόκκινης κάρτας, από το παιχνίδι με τον Αλμωπό: «Ο Κάσσος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και για την κατηγορία από την άλλη όμως, έχουμε τους ποδοσφαιριστές να δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε. Επιστρέφει και ο Γιώργος (σ.σ. Δεληζήσης) από μία μικρή αδιαθεσία, όμως έτσι είναι το πρωτάθλημα, θα έχουμε απώλειες, είτε λόγω καρτών, είτε από την πανδημία που δείχνει να έρχεται. Έχουμε όμως έναν αριθμό ποδοσφαιριστών που εμπιστευόμαστε και δουλεύουνε εξαιρετικά. Και όπως έγινε σήμερα, ο Παναγιωτίδης ήρθε από τον πάγκο και μας βοήθησε πάρα πολύ στο να ανεβάσει ένταση η ομάδα. Δίνουμε ευκαιρίες στους ποδοσφαιριστές, κάποιοι τις αρπάζουν και άλλοι καθόλου. Δυστυχώς επειδή το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο κι έχουμε μείνει πολύ πίσω, δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε ελαστικοί στις κρίσεις μας».

Για το αν γίνουν μεταγραφικές κινήσεις: «Η συνεργασία της διοίκησης με τον προπονητή είναι πολυτέλεια σ’ αυτή την ομάδα. Είμαστε σε καθημερινή επαφή, είτε με τον πρόεδρο (σ.σ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου), είτε με τον Βασίλη (σ.σ. Βασίλη Βενέτη), έχουμε τις ίδιες απόψεις και έχουμε συμφωνήσει, αν βρεθεί κάτι αξιόλογο σε μία-δύο θέσεις θα κινηθούμε, αλλά δεν θα πάρουμε για να πάρουμε. Θα πάρουμε μόνο αν μας ανεβάσουν επίπεδο».

Για τα λάθη που πληρώνει με απώλειες βαθμών η Νίκη: «Επειδή έχουμε μείνει πολύ πίσω δεν έχουμε την πολυτέλεια για τέτοια λάθη. Από τον Μπρούνο (σ.σ. Μορέιρα) υπήρχαν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τον ερχομό του, δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής. Του δώσαμε δεύτερη συνεχόμενη ευκαιρία, μετά και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Παναγιωτίδης την άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία… Θα είναι αυστηρά τα κριτήριά μας».

Αν στην ένταση παίζει ρόλο το γήπεδο: «Δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε από τον εαυτό μας τη δυνατότητα να παίζουμε σ’ ένα τέτοιο εξαιρετικό γήπεδο. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, άρα δεν θα πάει «το βουνό στον Μωάμεθ…, θα πάμε εμείς στο βουνό», θα έχουμε την ίδια ένταση από το πρώτο λεπτό. Είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε και να το υποστηρίξουμε. Αλλά είχαμε πάρα πολλά θετικά σήμερα και στο build up και στην κατοχή της μπάλας. Με την ένταση του δευτέρου ημιχρόνου είναι η ομάδα που είμαστε και θα είμαστε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Έτσι κι αλλιώς εύκολο παιχνίδι στην κατηγορία δεν υπάρχει, αλλά ακολουθεί μία σειρά αγώνων που θα κληθούμε να αποδείξουμε το μέγεθός μας. Ο Αλμωπός είναι μία πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως και ο Θεσπρωτός έχασε πολύ δύσκολα από τον ΠΑΟΚ Β’. Το παιχνίδι με τον Αλμωπό είναι εξαιρετικά δύσκολο. Είναι μία ομάδα που ξέρει να αμύνεται πάρα πολύ καλά και στη συνέχεια ακολουθούν όλα εκείνα τα παιχνίδια με αντιπάλους που είναι στο ίδιο επίπεδο μ’ εμάς».

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει το σκεπτικό αντιμετώπισης του Αλμωπού: «Το σκεπτικό μας είναι αυτό. Χτίζουμε πάνω σε κάτι και στη συνέχεια το βελτιώνουμε»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις