Ανατροπή με Μόρα στον Ολυμπιακό Βόλου

Ανατροπή σκηνικού είχαμε στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά το θέμα του προπονητή. Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, όπως είχε γράψει αποκλειστικά το goalpost.gr, είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βαγγέλη Μόρα, προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Μάλιστα, ο Λαρισαίος τεχνικός επρόκειτο να δώσει σήμερα το «παρών» στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων».

Τελικά, το θέμα της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν προχώρησε, καθώς την τελευταία, στην κυριολεξία στιγμή, ήρθαν τα πάνω κάτω.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε συμφωνία με άλλον προπονητή, γνώστη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα το οποίο θα πρέπει να ξεπεραστεί, για να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια και να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Στη σημερινή προπόνηση, που γίνεται αυτή την ώρα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Άγιο Γεώργιο Φερών, την εποπτεία έχει ο γυμναστή της ομάδας, Σωτήρης Πετσιμέρης, ενώ κανονικά προπονεί τους τερματοφύλακες ο Λευτέρης Φούτρης.

Μείνετε συντονισμένοι στο goalpost.gr για να πληροφορηθείτε πρώτοι όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις