Νίκη για τον Σερραίο βοηθό: Αλλάξτε τον ή να δηλώσει κώλυμα

Μοιράσου το άρθρο
Ανακοίνωση εξέδωσε η Νίκη μέσω της οποίας διαμαρτύρεται για τον ορισμό του Σερραίου βοηθού, κ. Αναστασιάδη, στο ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας.
Η διοίκηση της βολιώτικης ομάδας ζητά την αντικατάστασή του ή αν ο ίδιος έχει την ευθιξία να δηλώσει κώλυμα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο βοηθός δεν είχε κατακυρώσει πεντακάθαρο γκολ στο ματς της Νίκης με τον Μακεδονικό.
Η ανακοίνωση:
Ύστερα από 3,5 χρόνια παρουσίας μας στη διοίκηση της Νίκης Βόλου, αναγκαστήκαμε στην 1η κιόλας αγωνιστική (εκτός έδρας με τον Μακεδονικό) να ασχοληθούμε με τη διαιτησία, κάτι που πραγματικά δεν επιθυμούμε ή μας εκφράζει και ούτε ταιριάζει στη φιλοσοφία μας.
Δυστυχώς, ο άνθρωπος που μας οδήγησε σ’ αυτήν την κίνηση βρίσκεται ξανά στο δρόμο μας και μάλιστα ξανά σ’ ένα μη τηλεοπτικό ματς. Συγκεκριμένα, ο ορισμός του κ. Αναστασιάδη ως Α’ Βοηθός στον επερχόμενο αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, είναι τουλάχιστον προκλητικός για εμάς.
Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος προέρχεται από την ΕΠΣ Σερρών, με την αδιανόητη απόφασή του δεν μέτρησε το πεντακάθαρο γκολ του Μιλούνοβιτς, ενώ η μπάλα είχε περάσει την γραμμή κατά μισό μέτρο, στερώντας την ισοφάριση στην ομάδα μας.
H ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει ήδη αιτηθεί επίσημα στην ΚΕΔ την άμεση αντικατάσταση του εν λόγω διαιτητή ή τουλάχιστον αν ο ίδιος έχει την στοιχειώδη ευθιξία να δηλώσει κώλυμα από μόνος του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις