Έχασε για πέμπτη φορά φέτος ο Βόλος ως γηπεδούχος, τον πλησίασε ο Ατρόμητος

Ούτε στο τρίτο παιχνίδι έδρας στο δεύτερο γύρο ο Βόλος γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 3-2 από τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, παρότι προηγήθηκαν στο σκορ και έχασαν πέναλτι στο 1-1 με τον Μπαριέντος.
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής από το Πανθεσσαλικό, υποχρεώνοντας τον Βόλο στην πέμπτη εντός έδρας ήττα και έβδομη συνολικά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αγρινίου πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τους «κυανέρυθρους», παίρνοντας τη ρεβάνς της ήττας στο πρώτο γύρο, όταν είχαν χάσει με το ίδιο σκορ, στο Αγρίνιο.

Οι παίκτες του Βόλου δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να «παγώσουν» το παιχνίδι και να βγουν στην κόντρα επίθεση.

Ο Βόλος βρήκε το γκολ με τον Τσιρίνος στο 18’ (πρώτο για τον διεθνή μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα με την κυανέρυθρη φανέλα), δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο τέρμα με τον Ντέλετιτς και ήρθε η ισοφάριση από τον Σενγκέλια, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Μάλιστα, ο Γεωργιανός επιθετικός είχε πετύχει γκολ και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο, φτάνοντας τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα (δεύτερος σκόρερ του Παναιτωλικού πίσω από τον Καρέλη που έχει 10 τέρματα).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και πίεσε την άμυνα του Παναιτωλικού με στόχο το δεύτερο γκολ. Ωστόσο, μετά το χαμένο πέναλτι από τον Μπαριέντος στο 62’ ήρθαν τα πάνω κάτω στο ματς. Ο Παναιτωλικός πέτυχε δύο γκολ με πέναλτι του Πέδρο και προβολή του Μαλή, ρίχνοντας τους «κυανέρυθρους» στο… καναβάτσο. Το εξαιρετικό γκολ με φάουλ του Μεσκίδα στο 96’ ήρθε αργά για τον Βόλο, προκειμένου να διεκδικήσει την ισοφάριση.

Η ομάδα, πλέον, βλέπει τον Ατρόμητο να έχει πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς, μετά την ισοπαλία που απέσπασαν οι Περιστεριώτες στα Γιάννενα και θα πρέπει να φροντίσουν στις έξι αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου να παραμείνουν εντός εξάδας για να συμμετάσχουν στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις