Έχουν διάθεση να προσφέρουν οι νεοαποκτηθέντες του Ολυμπιακού Βόλου

Στον Ολυμπιακό έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί έναν ικανός σέντερ φορ την τελευταία στιγμή των μεταγραφών, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Ο Νίκος Ντινόπουλος έχει τη διάθεση να βοηθήσει την ομάδα, ωστόσο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός της μεγάλης του αποχής από την αγωνιστική δράση, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Ο 27χρονος επιθετικός μπορεί να επέστρεψε στα γήπεδα, παίζοντας με τον Ολυμπιακό για ένα ημίχρονο (το δεύτερο) στο παιχνίδι με τον Χανιώτη, ωστόσο, έδειξε ανέτοιμος και είναι απολύτως φυσιολογικό, από τη στιγμή που δεν έχει ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Θανάσης Μαργαρίτης, ο οποίος έπαιξε στα δύο τελευταία παιχνίδια ως δεξιός μπακ δείχνει πως θα βοηθήσει την ομάδα, καθώς είναι πειθαρχημένος ποδοσφαιριστής και με τη πάροδο των παιχνιδιών θα ανεβαίνει σε απόδοση.

Ο Κώστας Καρβούνης ήρθε στην ομάδα για να τη βοηθήσει στον άξονα και μένει να δούμε μέσα στο γήπεδο σε τί κατάσταση είναι ο ποδοσφαιριστής. Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Μακεδονικό Φούφα ο Καρβούνης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όσον αφορά το νεαρό Γιώργο Σκύφτα, έχει παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον Ολυμπιακό περιμένουν να βοηθήσει την ομάδα, έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε δύο θέσεις, είτε ως αριστερό στόπερ, είτε ως αριστερό μπακ.

Ο Αχιλλέας Κωνσταντίνου θα αποτελέσει τον δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον έμπειρο Ζαχαρία Καβουσάκη. Αντικαθιστά τον Σπύρο Βρονταρά, με τον Ολυμπιακό να αποκτά έναν νεαρό και φιλόδοξο τερματοφύλακα, ο οποίος μέσα από την προπόνηση και υπό την καθοδήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων, Λευτέρη Φούτρη, μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις