Κοπή πίτας για τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας

“Μέσα σε ένα ζεστό και εγκάρδιο οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η κοπή πίτας για τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Πιτσαρία “ROMEO” στην παραλία του Βόλου και το παρών έδωσαν ο προπονητής της ομάδας κ. Κώστας Παπαστεργίου, ο προπονητής των τμημάτων υποδομής κ. Γιάννης Γιαννακος, ποδοσφαιριστές και η διοίκηση του κυανερυθρου συλλόγου.

Ευκαιρία για στιγμές χαλάρωσης και συζήτηση για την κυανέρυθρη οικογένεια που συνοδεύτηκε με δείπνο και στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου μίλησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Λάμπρος Τασίου που δεν έκρυψε την συγκίνηση του και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ξεκάθαρος στόχος είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

“Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας. Όλοι μαζί αγαπημένοι φέτος κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να υλοποιήσουμε τις φετινές υψηλές μας βλέψεις.

Ξεκάθαρος στόχος είναι η άνοδος στην Α’ Τοπική!

Έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα αντέξουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική μας μάχη.

Το διοικητικό συμβούλιο έχει σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του προπονητή, ενώ κάνει ότι μπορεί για να λειτουργούν όλα στην εντέλεια και να μην λείψει σε κανέναν τίποτα.

Από την άλλη τυχερός της βραδιάς ήταν ο Γενικός Αρχηγός κ. Βασίλης Φώτου που βρήκε το φλουρί, αλλά μετά από προτροπή του ταμία του συλλόγου κ. Γιάννη Χούμα έγινε κλήρωση και το δώρο κέρδισε ο αμυντικός των κυανέρυθρων Χρήστος Τάρε.

Λόγω έντονων επαγγελματικών υποχρεώσεων το παρόν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση δεν έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Φραντζής και ο Αντιπρόεδρος κ .Κώστας Φώτου αλλά οι ίδιοι μετέφεραν τις θερμές ευχές τους”.

Δελτίο Τύπου Πανιώνιος Νέας Ιωνίας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις