Έχασε με πέναλτι 1-0 ο Ολυμπιακός Β. από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Μία άτυχη στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου στο 33′ όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Μαργαρίτη στο σουτ του Ευθυμιάδη, έμελλε να είναι καθοριστική για τους “ερυθρόλευκους” στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης εκτός έδρας. Η ομάδα ηττήθηκε με 1-0 με το χτύπημα πέναλτι του Χατζηασλανίδη και έκλεισε με ήττα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο δεν είχε ούτε μία ευκαιρία για γκολ, καθώς έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Με την ήττα αυτή οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 11η θέση με 14 βαθμούς, με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος.

Γκολ με πέναλτι ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να μη μπορεί να δημιουργήσει ούτε μία φάση στην επίθεση, προσέχοντας κυρίως τα νώτα του και κρατώντας μακριά από την περιοχή του Καβουσάκη τους παίκτες του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως να είναι απειλητικοί για το τέρμα του Ολυμπιακού. Στο 9’ ύστερα από σέντρα του Τσολακίδη ο Κυριακίδης έκανε το σουτ, με τον Καβουσάκη να μπλοκάρει την μπάλα.
Το ματς κυλούσε χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες για να φτάσουμε στο 32’ όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Ευθυμάδης επιχείρησε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαργαρίτη και ο διαιτητής Τσιλίκας καταλόγισε πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα, στο 33’, ο Χατζηασλανίδης το εκτέλεσε γράφοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Χωρίς ευκαιρία και στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κώστας Σταματίου έκανε τρεις αλλαγές περνώντας το παιχνίδι τους Ντινόπουλο, Γιαρλελή και Καρβούνη στις θέσεις των Ακριβόπουλου, Παπαδήμου και Σκύφτα, με στόχο το σχήμα να γίνει πιο επιθετικό, με στόχο το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ντινόπουλος πέρασε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Αναστασίου να παίζει πίσω από τον φορ.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση και τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και κατ’ επέκταση στην επίθεση.
Οι παίκτες του Κώστα Σταματίου είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, καθώς η ομάδα της Κρηστώνης οπισθοχώρησε για να κρατήσει το αποτέλεσμα, δίχως όμως να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ.

Διαιτητής: Τσιλίκας (Καβάλας)
Βοηθοί: Σαμαράς, Μπέκας (Ημαθίας)
Κίτρινες: Καμπέρης, Αναστασίου-Ματενζίδης, Χατζηασλανίδης
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Μωυσιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Κόλα (70’ Καλλίας), Τσολακίδης, Ευθυμιάδης (59’ Ρωμανίδης), Ρουστέμ, Χατζηασλανίδης, Κυριακίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Μαργαρίτης (79’ Καρατσόλης, 86’ λ. τρ. Κατσαγεωργίου), Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Κόλα, Καμπέρης, Ακριβόπουλος (46’ Ντινόπουλος), Παπαδήμος (46’ Γιαρλελής), Αναστασίου, Σκοπελίτης, Σκύφτας (46’ Καρβούνης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις