Μαρινάκης: “Ποτέ στο ίδιο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες ή το Γιαννάκη”

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν πρόκειται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους προέδρους της Super League 2 για να βρεθεί λύση για τα κέρδη από το στοίχημα.

Στη συνεδρίαση της Super League 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2) ειπώθηκε μεταξύ άλλων πως μια επιτροπή αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Λεουτσάκο και τους προέδρους κάποιων ομάδων θα επιδιώξει συνάντηση με όλους τους φορείς για να βρεθεί λύση ώστε να πάρουν τα χρήματα που τους είχαν υποσχεθεί από το στοίχημα.

Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Stoiximan Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με όσα έλεγε όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Καθώς η θέση του προέδρου της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα συζητήθηκαν στην Super League 2 σχετικά με επικείμενη συνάντηση αναφέρει:

“Ο κύριος Μαρινάκης δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες ή το Γιαννάκη και όποιον άλλο έχει καταντήσει τη δεύτερη κατηγορία συνδικάτο του εγκλήματος. Μέχρι να καθαρίσει το τοπίο δεν έχουμε τίποτα να πούμε με κανέναν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις