Επιστροφές στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου στη Νεάπολη. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τους «ερυθρόλευκους», για να «αναπνεύσουν» βαθμολογικά και να ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Κώστας Σταματίου είδε τους Θεοδωρόπουλο, Γιαρλελή και Καρβούνη να γυμνάζονται με την ομάδα και να τίθενται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Καρατσόλης σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς, ωστόσο, δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής. Τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Καμπέρης. Σημαντική για τον Ολυμπιακό είναι η επιστροφή του Αναστασίου, ο οποίος απουσίασε από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, καθώς ήταν τιμωρημένος. Ο έμπειρος επιθετικός θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Εθνικό.

Να τονίσουμε, ότι τέσσερις παίκτες της ομάδας βρίσκονται στο όριο να συμπληρώσουν τέσσερις κάρτες και συγκεκριμένα οι Κόλα, Σκοπελίτης, Παπαϊωάννου και Καμπέρης.

Σήμερα Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό, ενώ το νέο ραντεβού στο γήπεδο ορίστηκε για αύριο Πέμπτη το μεσημέρι, που θα υπάρξει προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις