Πλήγωσε τη Λαμία στο παρά …πέντε (vids)

Η Λαμία με το γκολ του Τσιλούλη κρατούσε ως το 85′ μια νίκη – ανάσα στο Πανθεσσαλικό, όμως πιθανότατα στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του Βόλου ο Κούτσιας υπέγραψε το 1-1 που έφερε τους Θεσσαλούς μια ανάσα από τη μαθηματική παρουσία στα playoffs! Κόκκινη ο Άλχο.

Πικρό το «αντίο» του Κούτσια για την ομάδα της Φθιώτιδας. Με δικό του γκολ στο 85′ ο Βόλος έσωσε την παρτίδα και τον βαθμό στην αναμέτρηση, κρατώντας στην τελευταία θέση την ομάδα της Φθιώτιδας!

Η Λαμία… παραλίγο να κάνει διπλό (1-1) στο Βόλο, προσπερνώντας τον τελευταίο πλέον Λεβαδειακό που υποδέχεται την Κυριακή (26/2-16.00) τον Παναιτωλικό! Ένα τρίποντο που θα ερχόταν μετά από 146 μέρες για την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά ελέω Κούτσια δεν ήρθε ποτέ, στο τελευταίο παιχνίδι του 19χρονου επιθετικού στο Πανθεσσαλικό με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος!

Το γκολ του Τσιλούλη δεν ήταν εν τέλει αρκετό για την ομάδα την ουραγό του πρωταθλήματος να ξεκολλήσει από τον βαθμολογικό πάτο. Ελάχιστοι οι φίλοι του Βόλου στο γήπεδο που πανηγύρισαν το γκολ της ομάδας τους, το οποίο πανηγυρίστηκε σίγουρα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Νίκαια και η Λιβαδειά!

Στο κλίμα των ημερών ο Βόλος που… πετούσε χαρταετό στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό, με την Λαμία να καταφέρνει πράγματα που μέχρι πρότινος φάνταζαν αδύνατα. Να σκοράρει (με τον Τσιλούλη στο 38′), κάτι που είχε κάνει μόλις 9 φορές στα προηγούμενα 23 παιχνίδια και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όντας η χειρότερη του πρωταθλήματος με 42 τέρματα παθητικό!

Ο βασικός Κούτσιας ο οποίος ίσως παίξει και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη αγωνιστική, πριν αποχωρήσει για το MLS και τους Chicago Fire, σε ένα φαινομενικά χαμένο ματς για τους γηπεδούχους κατάφερε να βρει δίχτυα στο 85′ για το 1-1, μετά από…. καραμπόλα στον Αμπάντα! Οριακά onside o σκόρερ, ο οποίος φεύγει και αφήνει πίσω του μια Λαμία που προσπαθει να μαζέψει και πάλι τα… κομμάτια της!

Βόλος – Λαμία 1-1
Σκόρερ: 85′ Κούτσιας – 38′ Τσιλούλης

Κόκκινες: 92′ Άλχο

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιελής, Λούνα (46′ Tάχατος), Τσοκάνης (77′ Μεθκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς (77′ Kαρτάλης), Πιρές (46′ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89′ Κάτσε), Κούτσιας.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες (66′ Σλίβκα), Ασκόφσκι (72΄Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ (82′ Παπαδόπουλος), Τσιλούλης (66′ Μανούσος), Βέργος (72′ Μεδίνα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις