Κούτσιας: Στον Βόλο πέρασα έξι υπέροχους μήνες

Μοιράσου το άρθρο

Ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και στους Σικάγο Φάιρ, θα γίνει ο εκτός ποδοσφαιριστής από την πατρίδα μας που θα ζήσει το «αμερικάνικο όνειρο». Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ανέφερε τα εξής: «Ένας πολύ σημαντικός κύκλος της επαγγελματικής μου καριέρας κλείνει. Η ομάδα του ΠΑΟΚ από τα 8 μου έως και σήμερα ήταν και είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια. Οι στιγμές που έζησα στις ακαδημίες, στην πρώτη ομάδα, στις προπονήσεις, στους αγώνες θα είναι για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου.

Το ευχαριστώ είναι λίγο για να πω στον κ. Σαββίδη και την οικογένεια του που πίστεψαν σε μένα και ήταν πάντα δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου στην ασπρόμαυρη οικογένεια που με εμπιστεύτηκαν, με καθοδήγησαν, με βελτίωσαν ως αθλητή αλλά και ως άνθρωπο και με βοήθησαν να αγωνιστώ με τα χρώματα αυτής της τεράστιας και ιστορικής ομάδας και να ζήσω στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου.
Φεύγοντας από την Ελλάδα θα ήθελα να εκφράσω και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και στον κ. Αχιλλέα Μπέο και την ομάδα του Βόλου, όπου εκεί πέρασα έξι από τους καλύτερους ποδοσφαιρικούς μου μήνες ως επαγγελματίας αθλητής.

Τέλος, ιδιαιτέρες ευχαριστίες σε όλους τους συμπαίκτες μου, τους φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, φροντιστές και στους δυο συλλόγους που αγωνίστηκα έως και σήμερα και αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος για τις στιγμές που μοιραστήκαμε».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις