Χωρίς Άλχο, αλλά με Σι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Βόλος

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου ο Βόλος βρίσκεται σε θέση ισχύος, όσον αφορά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Χρειάζεται ένα βαθμό στα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα εκτός και ΠΑΟΚ εντός για να τερματίσει και μαθηματικά στην πρώτη εξάδα. Μπορεί, ωστόσο, να μην χρειαστεί και κανέναν βαθμό, αν ο Ατρόμητος έχει τουλάχιστον μία βαθμολογική απώλεια στα παιχνίδια με Αστέρα στην Τρίπολη ή με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να μην αγωνιστεί φέτος ο Βόλος στα πλέι οφ, με τους «κυανέρυθρους» να σκέφτονται ήδη, τα παιχνίδια με τους μεγάλους του πρωταθλήματος.

Ο πήχης μπαίνει ψηλότερα και η ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις με στόχο να τερματίσει στην 5η θέση, με έπαθλο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και συμμετοχή στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή ο Βόλος βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Άρη που κατέχει την 5η θέση και θέλει να κλείσει την κανονική περίοδο με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» θεωρείται δύσκολο, καθώς οι «κυανέρυθροι» καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα, η οποία στην έδρα της είναι δυνατή.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ζαν Μπαριέντος, ενώ τιμωρημένος είναι ο Νικολάι Άλχο, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Ο Αρούνα Σι εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις, ενώ όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, θα υπάρξουν τουλάχιστον δύο αλλαγές, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις