Παράπονα Μακεδονικού για τη διαιτησία στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό

Με γκολ των Κατσαντώνη, Σαΐντ οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0. Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Μακεδονικός.

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Μακεδονικού σε φιλικό που έγινε το Σάββατο (04/03) κεκλεισμένων των θυρών στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών. Οι Ερυθρόλευκοι έπιασαν καλή απόδοση και βρήκαν δίχτυα με τους Κατσαντώνη (72′), Σαΐντ (90′). Πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Οι φιλoξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία και όπως σχολίασαν μεταξύ άλλων: «Στο 70ό λεπτό και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε δύο διαδοχικά φάουλ σε παίκτες του Μακεδονικού επιτρέποντας την εξέλιξη αντεπίθεσης των γηπεδούχων, η οποία τελείωσε με ωραίο σουτ του Κατσαντώνη για το 1-0 υπέρ των Λιονταριών. Ο Κύπριος φορ βρήκε κι άλλη στιγμή, με τον Γουναρίδη να πραγματοποιεί απόκρουση με τα πόδια!

Στη μεγαλύτερη στιγμή των Πρασίνων, η βοηθός ανακάλυψε σε θέση οφσάιντ τον Μιλισάβλιεβιτς που πήρε πάσα «πάρε-βάλε» από τον Σιατραβάνη σε αντεπίθεση των δύο απέναντι στον Κατσίκα και σκόραρε. Η διαιτησία συνέχισε να είναι ιδιαίτερα… αδιάφορη για τα φάουλ πάνω σε παίκτες του Μακεδονικού, εξοργίζοντας όσους έπαιζαν αλλά και όσους βρίσκονταν στον πάγκο».

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Παντεκίδης (65′ Παπάζογλου), Ζέρης, Λυμπεράκης, Θυμιάνης (65′ Κολομπίνο), Στάικος, Στίνα (88′ Μασκανάκης), Μούργος (46′ Σοφιανός), Κατσαντώνης (80′ Αλί Μπαμπά), Μπαΐροβιτς (65′ Σαϊντ).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι (76′ Χασάνογλου), Λισγάρας (88′ Γουνόπουλος), Γκέντσογλου (88′ Γιαννούσης), Τσουκάνης (83′ Ουνγιαλίδης), Παναγιωτούδης (83′ Κραγιόπουλος), Λεωνιδόπουλος (83′ Σιατραβάνης, 88′ Ντόια), Γαρύφαλλος (64′ Τσιλιγγίρης), Ζαφειράκης (76′ Μιλισάβλιεβιτς), Σαραντίδης (46′ Λιούμης).

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις